Rust en ruimte in hoofd en huis met de nieuwe collectie van IKEA

De nieuwe VÅRDANDE collectie van IKEA is gericht op het creëren van rust in huis en het dagelijks leven. Wikkel jezelf in een zachte kimono na een lekker bad, kom in balans op de comfortabele yogamat of breng rust in je hoofd door je huis op te ruimen. De VÅRDANDE collectie is ontworpen om mindfulness en yoga in het dagelijkse leven thuis te brengen. In samenwerking met sociale organisaties in Azië zet IKEA zich in voor lokale, duurzame werkgelegenheid. Deze organisaties maken producten van natuurlijke materialen. IKEA introduceert ook een nieuwe geurkaarsenlijn: acht verschillende geuren die het huis een rustgevende sfeer geven. De collectie is vanaf augustus verkrijgbaar in alle IKEA winkels en online.

Opgeruimd huis, opgeruimd hoofd

Een opgeruimd huis kan helpen om je te ontspannen. De verschillende VÅRDANDE opbergmogelijkheden van honderd procent jute zijn praktisch en door de speelse details stijlvol tegelijk. Fleur het huis op met planten in de jute plantenpotten. De hangende opbergzak van katoen biedt overzicht en geeft de kamer een gezellig karakter.

Wellnessmoment
Ook de badkamer kan een plek zijn om na een lange dag tot rust te komen. Hul jezelf in de lichte kimono van honderd procent duurzaam katoen om aan de slag te gaan met je eigen wellnessmoment. De badhanddoeken en washandjes in lichte kleuren zijn met de hand geborduurd. Kruip na een warme douche met de zachte deken op de bank – de rode details zijn ook handgeborduurd, waardoor elk exemplaar uniek is.

Yoga en meditatie

VÅRDANDE  bestaat ook uit producten om thuis een yoga- of meditatiehoekje in te richten. Het roze yogatapijt is licht en makkelijk oprolbaar, waardoor je het gemakkelijk overal mee naar toe neemt. Leg het tapijt in je slaapkamer of neem het mee naar buiten in de katoenen tas met een speciaal vak voor een matje. Zet een kaarsje in de wit geglazuurde kaarsenhouder en hang de windgong gemaakt van planten op voor rustgevende geluiden.

Scandinavische geuren

Geuren kunnen invloed hebben op hoe we ons voelen en op de sfeer in een ruimte. Ze kunnen bijvoorbeeld energie, concentratie of rust geven. Samen met de Britse ontwerper Ilse Crawford creëerde IKEA acht verschillende Scandinavische geuren. Zo geeft ADLAD scandinavian woods het huis een warme, natuurlijke geur. HEDERSAM fresh grass is een frisse geur die helpt om te ontspannen. De nieuwe geurkaarsen zijn verkrijgbaar in alle maten: van waxinelichtjes tot stompkaarsen en keramische potten.

Categorieën:

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.