Podcast ‘Mijn Eerste Marathon’ begeleidt je naar 16 oktober

Le Champion (organisatie TCS Amsterdam Marathon) en Mizuno starten met de podcast Mijn eerste marathon. Speciaal voor hardlopers die gaan trainen voor de meest onvergetelijke 42,195 km van hun leven: je eerste marathon. Hardlooptrainster Florence Damen geeft advies en bespreekt de voortgang en ervaringen met een aantal van deze runners vol ambitie.

In de podcast word je als recreatieve hardloper vijf maanden lang meegenomen tot aan de start van de TCS Amsterdam Marathon. Of desgewenst de halve marathon. Elke twee weken komen er een thema’s aan bod als: hoe kom je aan een goed schema, wat moet je eten tijdens een training en een wedstrijd? Hoe vind je de juiste schoenen? Hoe verbeter je je snelheid en looptechniek? Wat is het belang van lopen op hartslag?

Julia, Nick, Florence en Altan
In de eerste aflevering maak je kennis met Julia (25, net begonnen met werken) en Nick (34, bijna vader). Beiden willen op 16 oktober in Amsterdam hun eerste marathon lopen. Tweewekelijks komen ze bijeen, samen met coach Florence, om hun voortgang en (beginners)vragen te bespreken. Altan Erdogan, hoofdredacteur van AT5, is gespreksleider.

Trainen voor een marathon vereist ook dat je veel rust. Dat is het ideale moment om te luisteren naar de podcast Mijn eerste marathon. En te visualiseren dat je met een euforisch gevoel over de finish komt in de magische sfeer van het Olympisch Stadion. Mizuno & Le Champion vinden het belangrijk om nieuwe deelnemers aan de TCS Amsterdam Marathon te inspireren en enthousiasmeren. Dit is de eerste podcast die zich richt op deze groep hardlopers en gaat zeker bijdragen aan een goede voorbereiding.

Informatie
De podcast Mijn eerste marathon vind je op Spotify, Apple podcast en Podimo. De productie is in handen van productiemaatschappij The Next Episode. De TCS Amsterdam Marathon vindt dit jaar plaats op 16 oktober. Schrijf je nu alvast in op: www.tcsamsterdammarathon.nl.

Over Mizuno
Mizuno is een internationaal sportmerk opgericht in 1906 in Osaka (Japan). Het is uitgegroeid tot wereldwijde speler op het gebied van functionele sporten. Mizuno Corporation Netherlands vertegenwoordigt het merk in de Benelux waarbij de focus ligt op running, volleybal, handbal, korfbal, hockey, voetbal, judo en tennis. 

Mizuno is hoofdsponsor van de TCS Amsterdam Marathon. Daarnaast is ze official shoe supplier van de Nederlandse en Belgische volleybalbond en de Nederlandse en Belgische korfbalbond. Het merk doet er alles aan om de hoogste kwaliteit sportuitrusting te ontwikkelen. Dat doet ze in samenwerking met sporters als Sergio Ramos, Estavana Polman, Mikkel Hansen en Laura Dijkema. 

Steeds meer sporters ontdekken de kwaliteit van Mizuno omdat het merk nooit concessies doet aan functionaliteit. In de Mizuno-filosofie leidt dit namelijk ook esthetisch altijd tot het meest geslaagde product. Mizuno Corporation Netherlands is gevestigd in Capelle aan den IJssel en heeft ook in Leusden een showroom.

Bezoek de website of neem contact op met het marketingteam voor meer informatie over Mizuno: marketing.nl@eu.mizuno.com en www.mizuno.com.

Categorieën:

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.