Oversized vrolijkheid

De Orla Changing Robe van Regatta is een must-have voor alle seizoenen. De retrobloemen van ontwerpster Orla Kiely maken de oversized damesjas helemaal af. Zo ruim was een fashion statement nog maar zelden. Dat is ook de reden waarom de changing robe bezig is aan een ongekende opmars over de wereld.

Oorspronkelijk was dit kledingstuk een soort badjas voor surfers en zwemmers om discreet zwemkleding uit te kunnen trekken op het strand. Dit praktische nut werd ook door hardlopers, mountainbikers en kampeerders ontdekt. Uiteindelijk veroverde de changing robe via de catwalk de rest van de wereld en werd het een fashion item voor iedereen die blij door het leven stapt.

De Orla Changing Robe is gemaakt van water- en winddichte Hydrafort stof. Voor optimale bescherming tegen de elementen. De Borg fleece voering zorgt voor veel zachtheid, warmte en comfort. Twee enorme zakken voorop geven samen met de Apple Blossom Yellow print precies de look waar je mee gezien wilt worden.

Orla Kiely
Orla Kiely is geliefd om haar retroprints in opvallende kleuren en dessins. De jaren 60 en 70 vormen de belangrijkste inspiratiebron voor haar vrolijke ontwerpen. Regatta Great Outdoors werkt dit najaar weer samen met deze Ierse ontwerpster en lanceert een gedurfde, speelse dameskledingcollectie voorzien van iconische prints.

Informatie
Orla Changing Robe van Regatta is vanaf september verkrijgbaar bij outdoorwinkels en via webshops. Consumentenadviesprijs € 157,50. Informatie: www.regatta.com.

Categorieën:

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.