De ROCKSTER AIR 2 zorgt met krachtig geluid voor pure levensvreugde

Met het juiste geluid kun je iedereen in de juiste feeststemming brengen: in de tuin, in de oefenruimte, op het strand of in het park. De ROCKSTER AIR 2 kan met zijn imposante basgeluid en loepzuivere weergave van hoge tonen de grootste feesten van optimaal geluid voorzien. De luidspreker kan muziekstreams ten gehore brengen via bluetooth en biedt parallelle aansluitingen voor een microfoon, een muziekinstrument en externe geluidsdragers. Alle vier kanalen kunnen naar wens worden gemixt. De krachtige vervangbare batterij biedt levert stroom voor een werkduur van ruim vijf uur bij maximaal volume. Bij middelhoog volume bedraagt die meer dan 58 uur.

Ontwikkeld voor levensvreugde

Waar muziek is, komen mensen bijeen om van het leven te genieten. De ROCKSTER AIR 2 staat met geluid dat tot feesten uitnodigt garant voor tal van dit soort momenten. Met zijn lithium-ijzerfosfaatbatterij (LiFePO4) biedt de luidspreker een werkduur van maar liefst 58 uur bij gemiddeld volume (circa 65 dB per 1 m). Zelfs bij maximaal volume is één batterijlading goed voor dik vijf uur aan ongebreidelde party power. Vier handgrepen maken de ruim 14 kilo wegende luidspreker comfortabel draagbaar voor een of twee personen. Over twee gesproken: het is mogelijk om twee exemplaren van de ROCKSTER AIR 2 draadloos te verbinden om een stereoset te vormen.

Een krachtig en prachtig geluid

Een nauwkeurige weergave van hoge tonen en een rijk basgeluid maken deel uit van het ROCKSTER-DNA. De AIR 2 is daar geen uitzondering op. Hij blijft trouw aan de akoestische tweeweg-opzet van een tweeter en 10 inch driver. In vergelijking met zijn voorganger biedt de tweeter een breder afstraalbereik voor hoge tonen, waardoor stemgeluid ook optimaal verstaanbaar is voor luisteraars die met hun schouders naar de speaker toe staan. De nieuwe midrange woofer levert een gebalanceerd en pittig basgeluid en een loepzuivere weergave van middentonen. Het geluid blijft zelfs bij maximaal volume evenwichtig en vervormingsvrij. De ROCKSTER AIR 2 levert overigens ook overtuigende prestaties bij ingetogen muziek.

Altijd aansluiting vinden

Naast de bluetooth-ingang is er ruimte voor de aansluiting van externe geluidsdragers (mini-jack van 3,5 mm), instrumenten (6,3 mm) en microfoons (XLR). Alle vier ingangen kunnen met afzonderlijke, verlichte regelaars aan de achterkant van het apparaat tot een harmonieus geheel worden gemixt. De speaker leent zich daarmee voor zowel spontane jamsessies met gitaren en een microfoon als karaokesessies in besloten kring.

Non-stop feestplezier

De ROCKSTER AIR 2 wordt geleverd met een vervangbare batterij met een vermogen van 7,8 Ah en een ontladingsbescherming. Zelfs de meest hoogwaardige batterij geeft er een keer de brui aan, maar bij de ROCKSTER AIR 2 gebeurt dat pas na zo’n vijf uur bij maximaal volume. Als gasten aangeven dat ze het liefst nog even willen blijven dansen kan de ROCKSTER AIR 2 in de verlenging gaan. Dit is mogelijk door gebruik te maken van een vervangende batterij die met een paar simpele ingrepen kan worden aangebracht. Het is ook mogelijk om de speaker op een auto-accu aan te sluiten met een speciale, los verkrijgbare kabel. En om te voorkomen dat de batterij van je smartphone of tablet het laat afweten, doet de ROCKSTER AIR 2 tegelijkertijd dienst als USB-C powerbank (5 V, 2 A).

Wie zonder vervangende batterij aan het reizen is en ver is verwijderd van een voedingsbron kan met een simpele druk op een knop de ecomodus van de ROCKSTER AIR 2 activeren. Deze dempt het bas- en piekgeluid (ongeveer -10 dB), waarmee de luidspreker goed is voor een werkduur van ruim 31 uur bij maximaal volume.

Prijs en beschikbaarheid
De ROCKSTER AIR 2 is per direct bij voorbestelling verkrijgbaar via www.teufelaudio.nl voor een prijs van 699,99 euro. De levering staat voor begin september gepland.

Het bericht De ROCKSTER AIR 2 zorgt met krachtig geluid voor pure levensvreugde verscheen eerst op Productnieuws.nl.

Categorieën:

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.