Op je verlanglijstje: warme voeten

December is cadeautjesmaand bij uitstek. Wat is leuk om te geven, of te krijgen…? Wat dacht je van warme voeten. Met sloffen van Glerups. Pak ze in voor iedereen die een mooi cadeau verdient of zet ze op je eigen verlanglijstje. Een lievere attentie onder de kerstboom is nauwelijks denkbaar. Kijk voor informatie op www.binorm.nl/glerups. 

Glerups sloffen zijn handgemaakt en verkrijgbaar in de kerstkleuren rood en groen en nog heel veel andere kleuren. Vooral de splinternieuwe kleuren Sand, North Sea en White vallen goed in de smaak. De warme sloffen zijn lekker zacht dankzij 100% wol van schapen die het goed hebben bij geselecteerde schapenboeren uit Nieuw-Zeeland en Denemarken.

Het warmst
Glerups pantoffels zitten als gegoten, ze vormen zich naar je voeten waardoor ze heel comfortabel aanvoelen. Je draagt ze het liefst zonder sokken, dan blijven je voeten het warmst. De dubbele laag vilt in het voetbed zorgt voor extra veerkracht. Het vilt ademt en kan tot 35% vocht opnemen zodat de sloffen altijd droog aanvoelen. Voor het echte kerstgevoel zijn de rode sloffen een aanrader.

Informatie
Glerups pantoffels zijn in Nederland en België verkrijgbaar via www.binorm.nl/glerups. Winkeladviesprijs vanaf € 75. Verkrijgbaar met leren zool voor binnen en rubberen zool voor buiten.

Over Glerups
In 1993 maakte Nanny Glerup als hobby voor het eerst een paar vilten laarzen met wol van haar eigen Gotland pelsschapen. Gewoon omdat ze voor haar eigen inkomsten wilde zorgen en breien niet leuk vond. Haar familie en vrienden waren razend enthousiast en al snel startte ze een kleinschalige productie. 

Vilten is het langdurig in elkaar wrijven van wolharen met behulp van water en zeep. Het uitgangspunt van de familie Glerups is dat ze een zo puur mogelijk product wil maken. Glerups heeft hiervoor contractuele afspraken met schapenboeren over het welzijn van de dieren. Verder wordt de wol met natuurlijke kleurstoffen geverfd en wordt de leren zool plantaardig gelooid.

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.