Een magische kerst met het gezin in de Tiroler Zugspitz Arena

Bij winter in de Tiroler Zugspitz Arena denk je natuurlijk allereerst aan wintersport. Je kunt hier fantastisch skiën, snowboarden en sneeuwschoenwandelen met het hele gezin. Maar er is meer. Glij eens met een arrenslee, getrokken door twee stoere paarden, door de sneeuw. Of wandel met lama’s door het prachtige winterwonderland. En ervaar dat heerlijke knusse kerstgevoel. 

Niets is romantischer dan een arrensleetocht met zijn tweeën of met je gezin. Je kruipt gezellig en warm tegen elkaar, terwijl je in een heerlijk rustgevend tempo de pittoreske valleien van de Tiroler Zugspitz Arena doorkruist. Besneeuwde boomtoppen glinsteren in het zonlicht in het winterse sprookjeslandschap. De arrensleetocht duurt ongeveer een uur en start in Ehrwald of Lermoos.

Lama wandeling in de sneeuw
Nog een tip voor het gezin: ga eens wandelen met lama’s in de sneeuw. Dat vindt iedereen leuk. Het kan in Biberwier, met lama’s die in alle vrijheid grazen bij een lokale familie. De lama’s zijn rustig en wandelen gezellig op hun gemak met je mee. Dat maakt een lamawandeling heel ontspannend. De wandeling duurt ongeveer een uur. Deelname is gratis op vertoon van je gastenkaart. Inschrijven kan bij het VVV-kantoor van Biberwier. Meer informatie over arrensleetochten en lamawandelen vind je op www.zugspitzarena.com. 

Tiroler Zugspitz Arena
De Tiroler Zugspitz Arena staat bekend om de vele, prachtige familiehotels en campings waar je heerlijk kunt verblijven. Met de auto ben je er zo, het ligt in Tirol net over de grens met Duitsland. Het gebied telt zeven charmante dorpjes aan de zonzijde van de imposante Zugspitze. Het is een oase van ruimte, rust en prachtige natuur. Maar ook een gebied waar je samen enorm veel kunt beleven. Gastenkaart of Z-ticket: als je zo’n voordeelkaart hebt kun je hier gratis gebruikmaken van het openbaar vervoer. 

Informatie
Op www.zugspitzarena.com/nl vind je alle accommodaties in de regio met veel interessante aanbiedingen. Voor persoonlijk contact bel je met +43567320000 of mail je naar info@zugspitzarena.com.

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.