Op je sloffen de tuin in

Heerlijk de tuin in: even de bloemetjes water geven, het gras maaien, vogels voeren. Met de buitensloffen van Glerups blijven je voeten lekker warm. En ook weer niet té warm, want het vilt van merinowol zorgt voor de perfecte temperatuur. Je voeten blijven droog dankzij de waterdichte antislipzool van natuurrubber. Ideaal. 

Glerups sloffen zijn uniseks, dat wil zeggen dat de pasvorm voor mannen en vrouwen gelijk is. Je hoeft alleen maar de juiste maat te kiezen. Er zij drie verschillende modellen: de laars, de schoen en de slipper. De Glerups laars is wat hoger en heeft aan de zijkanten een inkeping om ze makkelijk aan te trekken. Het schoenmodel is een pantoffel die tot onder de enkels komt. De Glerups slipper heeft een lage achterkant waar je gemakkelijk instapt.

Een weldaad voor je voeten
De Deense design-sloffen zijn een weldaad voor je voeten: lekker zacht, warm en licht. Je draagt ze het liefst met blote voeten. Het vilt ademt en kan tot 35% vocht opnemen zodat de sloffen altijd droog en warm aanvoelen. De dubbele laag vilt in het voetbed geeft een aangename veerkracht.

Informatie
Glerups sloffen met rubberzool zijn in Nederland en België verkrijgbaar via www.binorm.nl/glerups. Winkeladviesprijs vanaf € 89,95.

Categorieën:

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.