Krabpaal in een winkel kopen of online bestellen?

Om een goede krabpaal te kopen hoeft je tegenwoordig niet meer naar de winkel. Je kunt krabpalen gewoon online bestellen. De krabpalenexperts van Petrebels hebben namelijk een unieke methode bedacht waarmee je altijd de perfecte krabpaal vindt voor je kat. Ook online.

 Krabpalenexpert Petrebels
Petrebels is uniek. Dit huisdierenmerk heeft zich gespecialiseerd in krabpalen ontwerpen en maken. En niet zomaar krabpalen. Nee, Petrebels maakt krabpalen waar katten écht gelukkig van worden. Want het is hun missie om katten over de hele wereld blij te maken met hun producten.

Krabpaal kopen
Natuurlijk moet een krabpaal er mooi uitzien. Dat doen de krabpalen van Petrebels zeker! Maar het is nog veel belangrijker dat een krabpaal duurzaam is, lang meegaat en dat katten er echt plezier van hebben. Omdat dat soort krabpalen bijna niet te vinden waren, is Petrebels in 2017 zijn eigen krabpalen gaan produceren.

Echt goede krabpaal kopen
De krabpalen die Petrebels ontwerpt voldoen altijd aan een paar belangrijke voorwaarden:
Een krabpaal moet altijd stabiel zijn en daarom zijn de bodemplaten van een Petrebels krabpaal altijd 2 tot wel 5 centimeter dik.
Katten verschillen in grootte en energiepeil. Daarom ontwerpt Petrebels krabpalen in heel veel verschillende soorten hoogtes.
Een krabpaal moet lang meegaan zodat katten er lekker vaak aan kunnen krabben. De sisal van een Petrebels krabpaal is daarom altijd minimaal 5,2 millimeter dik.
Ook van de slaapplekjes van de krabpaal moeten katten lang plezier hebben. Daarom is de pluche op de krabpalen altijd van de allerbeste kwaliteit.

Online keuzehulp bij krabpaal kopen
Er zijn katten in allerlei verschillende maten – schattige kittens, katten die klein blijven, grote raskatten en katten met een maatje meer. En daarbij verschillen katten ook in karakter. Sommige katten zijn liever lui dan moe, sommige juist actief en vaak buiten. Weer andere katten kijken letterlijk de kat uit de boom, die vinden alles vaak een beetje spannend.

Omdat katten zo van elkaar verschillen, heeft elke kat behoefte aan een ander soort krabpaal. Maar waar moet je als baasje op letten? Petrebels heeft daar een heel handige krabpalen keuzehulp voor ontworpen. Zij maken onderscheid in vier verschillende kattenkarakters:

De luie kat
Deze kat ligt het liefst de hele dag te snurken of in een mandje te relaxen. Krabpalen voor luie katten hebben daarom altijd meer dan genoeg zachte slaapplekjes.

De Krabber
Dit type kat krabt aan zijn krabpaal als hij enthousiast is, als hij zich uitrekt, als hij wil spelen, als hij zijn nagels verzorgt of als zijn baasje thuiskomt. Eigenlijk altijd dus. Krabpalen voor krabbers hebben daarom extra dikke en hoge krabstammen.

De Outdoor Jager
Dit is een echte buitenkat die speelt, klimt en jaagt en alleen binnenkomt voor een schoonheidsslaapje of een lekker bakje met voer. Krabpalen voor outdoor jagers hebben daarom fijne krabstammen en slaaphuisjes of hangmatten om even echt in bij te komen.

De Indoor Jager
Dit type kat mag niet naar buiten van de baas of vindt het zelf juist heel fijn om binnen te zijn. Om het in huis toch uitdagend te maken hebben krabpalen voor indoor jagers hoge krabstammen, een speeltouw of kattenspeeltje, verschillende plateaus en spannende verstopplekjes.

Weet je welk type kat de jouwe is? Dan weet je nu precies welke krabpaal je online kunt kopen bij Petrebels. Ben je er nog niet zeker van? Vraag het dan gerust de krabpalenspecialisten van Petrebels via +31 (0) 73 – 6893 140 of info@petrebels.com.

Categorieën:

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.