Nóg meer focus en energie, in één klein mintje

Sportlife, het kauwgommerk dat iedereen kent, heeft groot klein nieuws! Het merk introduceert Sportlife Boost Mints en stopt daarmee alle unexpected freshness in een klein mintje met een extra boost. De suikervrije mints met ultrafrisse smaak zijn ideaal vlak voor een belangrijke presentatie, een sportsessie of als oppepper bij een lange game night. Eigenlijk voor alle momenten waarop je het beste uit je prestaties wilt halen! De mints hebben, net als Sportlife Boost kauwgom dat in 2021 is geïntroduceerd, toegevoegde functionele ingrediënten en zijn er in 2 varianten: Energy en Focus.

Blikvangers Sportlife Boost mints zijn ware blikvangers, met hun frisse sneeuwvlokvorm en hun handige meeneemverpakking. De tinnen blikjes zijn cool, shiny en metallic, waardoor je ze maar al te graag tevoorschijn haalt, waar je ook bent. Sportlife Boost mints: de eerste Sportlife die je kunt shaken!

Rood of Blauw? Neem je het blauwe blikje of het rode? Ga jij voor Focus of Energy?

Sportlife Boost Focus Met Sportlife Boost Focus blijf je fris en scherp tijdens werk, studeren of gamen (of allemaal tegelijk). Nog een deadline op het werk te halen? CHECK; die haal je lachend! Dankzij de toegevoegde vitamine B3 ondersteun je het concentratievermogen en vitamine B6 stimuleert de leerprestaties. 2 mints bevatten 15% van de Dagelijkse Aanbevolen Hoeveelheid van vitamine B3 en B6. De Intensemint smaak zorgt bovendien voor een superverfrissende beleving. Sportlife Boost Energy Zoek je extra power? De nieuwe Energy mints van Sportlife hebben een frisse Peppermint smaak én bevatten een shotje cafeïne en vitamine B6. Deze vitamine ondersteunt het energieniveau. Dus of je nu een frisse kick nodig hebt tijdens jouw sportsessie, een lange autorit maakt of een lange (werk)dag voor de boeg hebt: met een blikje Sportlife Boost Energy mints heb je alle extra power die je nodig hebt op zak! 2 mints bevatten 15% van de Dagelijkse Aanbevolen Hoeveelheid van vitamine B6 en 1/3 kopje koffie.

Goed nieuws Sportlife Boost mints zijn vrij van gluten, lactose, zuivel en tarwe en geschikt voor vegetariërs en vegans. Verkrijgbaarheid: Sportlife Boost Mints single (50 mints): Adviesprijs: € 2,19 Sportlife Boost mints 2-pack (2×50 mints): Adviesprijs: € 3,99

Sportlife Boost mints zijn verkrijgbaar bij de supermarkt en on-the-go winkels.

Het bericht Nóg meer focus en energie, in één klein mintje verscheen eerst op Productnieuws.nl.

Categorieën:

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.