Cool, trendy en klassiek: de mooiste smartwatch bandjes

Je smartphone en je smartwatch. Je bent dol op beide en dat laat je met veel plezier zien. Het horloge en je mobiele telefoon werken ook nog eens top samen, zodat jij alles uit je dag kan halen. Een goede smartwatch gaat wel een aantal jaren mee, maar de horlogebandjes kunnen door het vele gebruik sneller slijten. Al helemaal als je sport met je smartwatch. Gelukkig kun je smartwatch bandjes gewoon vervangen.

Pimp je smartwatch

Heb je een Apple of Garmin smartwatch dan wil je natuurlijk graag dat deze er op zijn mooist uitziet. Je draagt de smartwatch immers vaak. Het vervangen van een horlogebandje is heel gemakkelijk en dat geldt ook zeker voor een Fitbit of Samsung Galaxy Watch. Je hebt de keuze uit bandjes die speciaal voor het merk ontworpen zijn en uit generieke bandjes die (bijna) altijd wel passen. Het ligt maar net aan hoeveel budget je hebt voor een nieuw smartwatch bandje en of het bandje past bij jouw smaak.

 Voor iedere gelegenheid

Het leuke aan het kunnen verwisselen van smartwatch bandjes is dat je smartwatch zo gemakkelijk aan te passen is aan je outfit. Misschien wil je voor het sporten wel een speciaal sportbandje en voor alle andere gelegenheden juist een tijdloos lederen bandje. En voor een avondje stappen juist een horlogebandje met verschillende kleurtjes. De Oppo Watch Classic bijvoorbeeld is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je deze moeiteloos mee verandert met je look van de dag.

Waar moet je op letten

Als je een smartwatch bandje gaat kopen, is het goed om erop te letten dat het bandje wel geschikt is voor jouw merk, maar vooral model smartwatch. Dit staat bij deze smartwatch bandjes goed aangegeven. Ieder model is namelijk anders en dat geldt ook voor ieder merk. Net als dat je de keuze van je smartwatch goed overwogen hebt, doe je dat net zo goed voor de smartwatch bandjes. Dit geldt namelijk net zo goed voor je smartwatch bandjes van een generiek merk. Per bandje staat aangegeven voor welk merk deze geschikt is en natuurlijk voor het model.

 Diverse type bandjes

Er is een ruime keuze aan smartwatch bandjes. Zo zijn er siliconen bandjes in allerlei kleuren die perfect zijn om tijdens het sporten je horloge op zijn plek te houden. Heeft nylon je voorkeur? Deze kleurrijke, stoffen bandjes zijn waterafstotend en ideaal om te dragen tijdens het sporten. Dan is er het zogeheten Milanese bandje. Dit bandje is gemaakt van roestvrijstaal en vaak zilver van kleur, maar ook goud en brons komen voor. Het heeft het uiterlijk van een gevlochten armbandje, maar dan voor je smartwatch. Milanese bandjes zijn heel chic. Ook chic zijn de smartwatch bandjes van leer. Uitgevoerd in klassieke tinten, zoals bruin en zwart en in trendy tinten rood en groen. Voor iedereen die houdt van de klassieke schakel horlogeband, zijn er ook smartwatch bandjes te koop. Ze zijn gemaakt van roestvrijstaal en verkrijgbaar in zilver, rose goud, goud en zwart.

Het bericht Cool, trendy en klassiek: de mooiste smartwatch bandjes verscheen eerst op Productnieuws.nl.

Categorieën:

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.