Miljoenen warme voeten

Glerups sloffen zorgen al drie decennia lang voor miljoenen warme voeten. Over de hele wereld. Dit 30-jarige jubileum wordt gevierd met drie nieuwe kleuren: Sand, North Sea en White. Prachtige natuurtinten voor de sloffen met het tijdloze ontwerp. Informatie: www.binorm.nl/glerups. 

Glerups sloffen worden gedragen door vrouwen, mannen en kinderen over de hele wereld. Van Japan en Europa tot Nieuw-Zeeland, Canada en de VS. Van actieve sporters tot mensen die graag lekker luieren op de bank. Die mensen hebben allen één ding gemeen: nooit meer koude voeten!

Perfecte wolmix
Glerups heeft door de jaren heen de perfecte wolmix ontwikkeld van Gotland-wol uit Denemarken met merinowol uit Nieuw-Zeeland. 100% pure, natuurlijke wol die voldoet aan de hoogste normen voor kwaliteit en dierenwelzijn.

Glerups sloffen zijn ademend en houden uitstekend warmte vast. Je draagt ze met blote voeten, dan komt de wolvilt het best tot zijn recht. Het voelt alsof ze lichaamseigen zijn omdat het een puur natuurlijk product is. En niet onbelangrijk, de sloffen worden met liefde gemaakt.

Informatie
Glerups pantoffels zijn er in model slipper, laars of schoen. Ze zijn verkrijgbaar in veel kleuren, in Nederland en België, via www.binorm.nl/glerups. Winkeladviesprijs vanaf € 75.

Over Glerups
In 1993 maakte Nanny Glerup als hobby voor het eerst een paar vilten laarzen met wol van haar eigen Gotland pelsschapen. Gewoon omdat ze voor haar eigen inkomsten wilde zorgen en breien niet leuk vond. Haar familie en vrienden waren razend enthousiast en al snel startte ze een kleinschalige productie. 

Vilten is het langdurig in elkaar wrijven van wolharen met behulp van water en zeep. Het uitgangspunt van de familie Glerups is dat ze een zo puur mogelijk product wil maken. Glerups heeft hiervoor contractuele afspraken met schapenboeren over het welzijn van de dieren. Verder wordt de wol met natuurlijke kleurstoffen geverfd en wordt de leren zool plantaardig gelooid.

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.