Apple biedt nu meer keus met nieuwe, betaalbaardere Apple Pencil

Apple komt met een nieuwe, goedkopere Apple Pencil, zodat iPad-gebruikers meer keus hebben. De nieuwe Apple Pencil is tot op de pixel nauwkeurig, razendsnel en kantelgevoelig en daarom ideaal voor notities maken, schetsen, annoteren, een dagboek bijhouden en meer. Het ontwerp heeft een matte afwerking en een platte zijkant, zodat de Apple Pencil magnetisch vastklikt aan de zijkant van iPad en via USB‑C kan worden gepaird en opgeladen. De nieuwe Apple Pencil is vanaf begin november verkrijgbaar.

“De oorspronkelijke Apple Pencil was een ongekende nieuwe manier om notities te maken en te schetsen en tekenen, en bracht eindeloze mogelijkheden voor productiviteit en creativiteit”, aldus Bob Borchers, Vice President Worldwide Product Marketing bij Apple. “In combinatie met de veelzijdigheid van iPad is de nieuwe Apple Pencil nu een nieuwe mogelijkheid om te ervaren hoe geweldig het is om bijvoorbeeld digitaal te schrijven en documenten te annoteren.”

Meer keus met betaalbaardere Apple Pencil

Apple Pencil rekt de grenzen van de creativiteit nog verder op en voorziet iPad van nog meer mogelijkheden. De nieuwe Apple Pencil heeft ook die geliefde, fantastische features tegen een aantrekkelijke prijs en is te gebruiken met alle iPad-modellen met een USB-C-poort. Met de introductie van de nieuwe Apple Pencil kunnen iPad-gebruikers de ideale Apple Pencil kiezen die compatibel is met hun iPad.

Digitale-inktkwaliteit, pairen en opladen

Apple Pencil is de absolute top in precisie en snelheid. Ook de nieuwe Apple Pencil is tot op de pixel nauwkeurig, snel en kantelgevoelig, kenmerken die Apple Pencil (1e en de 2e generatie) zo geliefd maken. De nieuwe Apple Pencil werkt perfect met iPadOS-features als Schrijven en ‘Snelle notities’ en is ook ideaal om in Freeform met anderen samen te werken. In combinatie met M2-modellen van iPad Pro ondersteunt de nieuwe Apple Pencil de hover-feature voor tekenen met een nog grotere nauwkeurigheid.

Onder een verschuifbaar kapje zit een USB-C-poort, zodat de nieuwe Apple Pencil met een USB-C-kabel kan worden gepaird en opgeladen. Eenmaal magnetisch vastgeklikt aan iPad gaat de nieuwe Apple Pencil in sluimerstand voor een maximale batterijduur.

Apple Pencil-modellen

De nieuwe Apple Pencil is het betaalbaarste model en daarmee ideaal voor dagelijks productief en creatief gebruik. Dankzij het opladen en pairen via USB-C past de nieuwe Apple Pencil geweldig bij iPad (10e generatie) en werkt hij ook met alle iPad-modellen met USB-C-poort, zoals iPad Pro, iPad Air en iPad mini.

Apple Pencil (1e generatie) ondersteunt drukgevoeligheid en zorgt voor een opmerkelijk soepele en natuurlijke tekenervaring. Apple Pencil (1e generatie) werkt met iPad (10e generatie), en is door de Lightning-poort op iPad (9e generatie) ook gemakkelijk op dat model aan te sluiten voor pairen en opladen.

Apple Pencil (2e generatie) verbetert en stroomlijnt professionele workflows nog verder door drukgevoeligheid, dubbel tikken en de hover-feature van Apple Pencil op iPad Pro-modellen met M2. Apple Pencil (2e generatie) is compatibel met iPad Pro, iPad Air en iPad mini-modellen, heeft een matte afwerking en een platte zijkant voor magnetisch pairen en opladen.

Klanten kunnen de beste Apple Pencil kiezen die compatibel is met hun iPad-model. Ga voor meer informatie over compatibiliteit naar apple.com/nl/apple-pencil.

Het bericht Apple biedt nu meer keus met nieuwe, betaalbaardere Apple Pencil verscheen eerst op Productnieuws.nl.

Categorieën:

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.