Louwman introduceert hippe, elektrische Microlino op de Nederlandse markt

Louwman introduceert de Microlino in Nederland. Een hippe, volledig elektrische tweezits-microcar die perfect aansluit op de toenemende behoefte aan compacte vervoersmiddelen in stedelijke gebieden. Nog dit jaar zal de innovatieve Microlino naar ons land komen. Louwman heeft hiervoor een overeenkomst gesloten met het Zwitserse familiebedrijf Micro.

Logische aanvulling portfolio
Als mobiliteitsaanbieder heeft Louwman de ambitie om mensen te ontzorgen met duurzame en veelzijdige mobiliteitsoplossingen voor alle generaties. Oplossingen om de Nederlandse stedelijke gebieden beter bereikbaar te houden, passen hier naadloos in en de tweezits Microlino is daarmee een logische aanvulling op het portfolio van Louwman. Eric Louwman, President Louwman Group: “Wij zijn zeer verheugd om met Microlino een bijdrage te leveren aan het verbeteren van de stedelijke mobiliteit. Dit fantastische nieuwe merk past in onze ‘Mobility for Life’ doelstelling die onze klanten duurzame flexibele mobiliteit biedt op ieder moment van de dag”.

Oliver en Merlin Ouboter, Directie Micro Mobility, onderschrijven de doelstellingen van Louwman. “Onze Microlino beantwoordt de klantwens en biedt individuele mobiliteit op een duurzame en comfortabele manier. Wij zijn zeer verheugd dat de twee familiebedrijven elkaar hebben gevonden en kijken uit naar de verdere groei van onze samenwerking.”

De Microlino, geïnspireerd op de bubbelauto’s uit de jaren vijftig, is een innovatieve elektrische microcar gemaakt door pionier Micro Mobility en is van origine afkomstig uit Zwitserland. De Microlino is geïnspireerd op de voordelen van een scooter en het comfort van een auto. Het is bedacht als een betaalbare oplossing voor stedelijke mobiliteit. De microcar biedt ruimte aan twee personen en heeft een bagageruimte van 220 liter. Na de zomer kan de consument zelf het rijgemak en de voordelen van Microlino ervaren.

Het bericht Louwman introduceert hippe, elektrische Microlino op de Nederlandse markt verscheen eerst op Productnieuws.nl.

Categorieën:

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.