Levenslange garantie op recycleerbare designbloempot

Capi geeft voortaan levenslange garantie op alle bloempotten uit de Made in Holland collectie. De potten zijn uitvoerig getest en onderworpen aan extreme omstandigheden. Ze zijn oersterk, hitte- en vorstbestendig, breukbestendig en met hun robuuste uiterlijk ook nog eens superlicht. 

Capi streeft naar de meest duurzame oplossing op alle aspecten van de in Nederland geproduceerde bloempotten. Het merk wil zoveel mogelijk voorkomen dat mensen een pot kopen, hem een paar jaar gebruiken en daarna weggooien om een ​​nieuwe te kopen. Vandaar de levenslange garantie. De natuurlijke, neutrale kleuren dragen bij aan het tijdloze karakter van de bloempotten, waardoor hij sowieso altijd te mooi blijft om weg te gooien.

100% recyclebaar, 100% klimaatneutraal geproduceerd
De Made in Holland bloempotten zijn 100% recyclebaar en zowel indoor als outdoor te gebruiken. Ze worden 100% klimaatneutraal geproduceerd in de fabriek in Tilburg en zijn voorzien van het CO2 Neutral® label. Je herkent ze altijd en overal aan de oranje binnenkant.

De Made in Holland collectie is opgesplitst in de Nature collectie NL en Urban collectie NL. Elk model heeft zijn eigen karakteristieke textuur. In totaal zijn er meer dan twintig modellen in zeven verschillende kleuren. Zo haal je meer groen in huis, en je interieur, tuin, balkon of terras fleurt er enorm van op.

Informatie
Ga voor meer informatie naar www.capi-europe.com.

Capi Europe – Grow a greener life
Het verhaal over Capi-Europe begint in 1997. De afgelopen 25 jaar hebben de potten en plantenbakken van dit Brabantse bedrijf een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Inmiddels staat Capi bekend om haar smaakvolle lichtgewicht potten- en plantenbakkencollectie, met als hoogtepunt de volledig in Nederland geproduceerde Made in Holland-collectie. De productie in Nederland is volledig CO2 neutraal. 

Grow a greener life is inmiddels meer dan een bedrijfsmissie. Het staat voor een way of life waarbij we onze eigen troep opruimen, zorgen voor de aarde en een schonere planeet achterlaten voor onze kinderen. En omdat duurzaam ook mooi mag zijn, is ieder Capi-product een aanwinst voor je interieur.

Categorieën:

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.