Dit betaalbare product is de basis van een goede website

Nederlanders maken veel gebruik van het wereldwijde web. Uit eerder onderzoek van het CBS blijkt dat meer dan 97% van de mensen in Nederland thuis een internetaansluiting heeft. Daar spelen bedrijven die diensten en producten willen verkopen maar wat graag op in met een goede website.

Een goede site is dé basis om hoger te scoren in de zoekmachine dan een website zonder die juiste basis. Daarom is het als ondernemer belangrijk om te investeren in een kwalitatieve website zodat je potentiële klanten naar je website kunt trekken en je producten of diensten kunt verkopen. Hoe je dat doet? Simpel: door aan de slag te gaan met het betaalbare product in dit artikel.

Maak je eigen website in een paar minuten

Natuurlijk is het altijd aan te raden om een professional op het gebied van website building in te huren om een zo mooi en goed mogelijk resultaat te krijgen. Ben je echter nog maar net begonnen met ondernemen dan is de kans groot dat je daar nog helemaal geen budget voor hebt. Gelukkig kun je tegenwoordig zelf binnen enkele minuten een mooie website maken die uiteindelijk ook nog eens goed kan gaan scoren in de zoekmachine. Wat je daarvoor nodig hebt? Simpel: een website builder waarmee je direct kunt beginnen.

Met zo’n website builder hoef je helemaal geen verstand te hebben van web building en design. Je bent daarnaast niet meer afhankelijk van een ontwikkelaar om je website bij te houden en überhaupt te bouwen. Dit soort web building systemen beschikken namelijk over standaard opties waarbij je zelf blokken verschuift, content toevoegt en een mooie lay-out kiest zonder ook maar één code uit te hoeven schrijven. Of je nu een webshop wil bouwen of voor een mooie website wil gaan; met een website builder die betaalbaar en goedkoop is lukt dat gegarandeerd.

Let ook op SEO van je website met deze tips

Een goede basis is niet het enige waar je op moet letten om hoog te knallen in de zoekmachine. Je moet ook kijken naar de SEO van je platform; Search Engine Optimization. Wanneer je een beetje budget hebt, kun je een SEO schrijver of marketeer inhuren om te zorgen voor een stevige basis. Heb je dat niet? Verdiep je dan zelf in de kunst van SEO met de onderstaande tips. Daarmee houd je een website die betaalbaar en goedkoop is. Het enige wat je hiervoor nodig hebt, is een computer met een internetverbinding.

Zorg ervoor dat alle teksten SEO proof zijn. Dat betekent dat je gebruik moet maken van H1, H2 en H3, dat je meta data moet toevoegen en dat je bepaalde keywords op een natuurlijke manier in de teksten moet zetten om zichtbaar te worden voor de zoekmachine.
Maak je website volledig mobielvriendelijk. Meestal kun je dit onderdeel optimaliseren in zo’n website builder die betaalbaar en goedkoop is.
Let erop dat je website snel laadt. Een website die er langer dan 3 seconden over doet om volledig te laden, scoort minder goed in Google. Consumenten willen het liefst zo snel mogelijk op hun wenken worden bediend en zullen in dat geval sneller naar een andere website gaan.
Zet een blog op je website die je regelmatig een update geeft met leuke artikelen en informatieve content.

Onthoud dat je altijd nog experts in kunt huren op het gebied van web design en SEO. Het is in ieder geval prettig om een basis te hebben wanneer je net begint en daarmee kan een website builder die je eenvoudig kunt gebruiken is dé oplossing zijn.

Categorieën:

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.