Legging voor vrouwen die van aanpakken weten

De nieuwe Force Lightweight Legging van Carhartt is speciaal ontwikkeld voor vrouwen die van aanpakken weten. Hij is uitgevoerd met extra stretch waardoor je nog meer bewegingsvrijheid hebt. Ideaal als je bijvoorbeeld een ladder op moet, gaat paardrijden of onder de vloer kruipt om een leiding te repareren.

De sterke dameslegging vormt de ideale mix van flexibiliteit en duurzaamheid. Hij is gemaakt van lichtgewicht materiaal dat zweet afvoert en onaangename luchtjes tegengaat. De legging heeft een middelhoge taille, een aansluitende pasvorm rond heupen en bovenbenen en smalle broekspijpen. Een echte must-have in Carhartt-stijl.

Er is ook een midweight en een heavyweight variant verkrijgbaar, deze zijn iets dikker dan de lightweight legging. Verder zijn de knieën verstevigd en hebben ze slijtvaste zakken.

Informatie
De Carhartt Force Fitted Lightweight Utility Legging is verkrijgbaar bij groothandels in werkkleding en bouwmaterialen en in webshops. Adviesprijs € 69,95. Ga voor meer informatie naar www.carhartt.com.

Over Carhartt
Carhartt is het authentieke merk in werkkleding dat in 1889 is opgericht in Detroit, Michigan in de VS. Al meer dan 130 jaar lang staat Carhartt bekend om zijn robuuste constructies, innovatieve ontwerpen, uitzonderlijke kwaliteitsnormen, duurzaamheid en comfort. Carhartt werkkleding is een legende geworden onder ervaren vakmensen en ambachtslieden. 

De eerste producten van Carhartt waren overalls van duck- en denimstoffen. Vanuit het overweldigende succes werd steeds meer werkkleding ontworpen met premium stoffen, comfortabele pasvormen en details zoals drievoudig gestikte hoofdnaden en royale, functionele zakken.

Carhartt is er trots op dat ze harde werkers helpt en beschermt in sectoren als bouw, techniek, industrie, transport en productie, inclusief agrariërs en outdoor-liefhebbers. Het merk wordt vanuit Carhartt Europe BV in Amsterdam naar de arbeiders in Europa gebracht. Wereldwijd biedt Carhartt werk aan meer dan 5000 hardwerkende medewerkers.

Categorieën:

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.