Diep in Zee

Met de zomer voor de deur wordt de kans op lekker strandweer een stuk groter. Ook de kleintjes genieten enorm van een dagje zwemmen, zandkastelen bouwen en schelpen zoeken. En Happy de krab, Ocho de octopus en Bartholemew de beloega walvis genieten maar al te graag met ze mee. Want ongeacht wie je kindjes favoriete Bunnies by the Bay zeevriendje is, overal waar jouw kindje gaat, gaat hij natuurlijk mee!

Bartholemew de beloega walvis is een prachtige eyecatcher voor elke kinderkamer. Met z’n krullerige grijszilveren vacht, vrolijke staart en geborduurde gezicht nodigt deze grote vriendelijke reus uit om heerlijk knus tegenaan te kruipen.

Hoewel Happy de krab twee scharen als voorpoten heeft, gebruikt hij deze het allerliefste om mee te knuffelen. Zijn opvallende oranje vacht is fluweelzacht en als je zijn geborduurde snoetje ziet, word je meteen vrolijk.

Ocho de octopus heeft maar liefst acht slungelige armen waarmee hij je kindje eindeloos kan kietelen. Zijn pluizige blauwe vacht heeft vrolijke streep- en polkadotaccenten en zijn koddige matrozenpetje maakt dit zeevriendje helemaal af.

Bunnies by the Bay
Het Amerikaanse merk Bunnies by the Bay staat al meer dan 30 jaar bekend om zijn luxe kwaliteit pluche knuffelbeesten. Naast de beroemde konijnenknuffels met hun kenmerkende lange hangoren en handgeborduurd gezichtje, heeft Bunnies by the Bay ook een uitgebreid assortiment met luxe pluche dierenknuffels, zachte knuffeldoekjes en handige speenknuffels.

Bartholemew de Beloega Walvis (55 cm) € 49,99
Happy de Krab (23 cm) € 21,99
Ocho de Octopus (23 cm) € 29,99
Onder andere verkrijgbaar via kleinegiraf.nl

Categorieën:

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.
Generated by Feedzy