Leasen in de tuin

Husqvarna introduceert Lease Plus: Voor een vast bedrag per maand (vanaf € 11,99) heb je de beschikking over de nieuwste Husqvarna tuingereedschappen zoals een Automower, een zitmaaier of accumachines zoals kettingzaag, trimmer, heggenschaar en bladblazer. Een lokale dealer biedt service en ondersteuning. Afhankelijk van de machine zijn installatie, jaarlijks onderhoud, reparaties en verzekering inbegrepen. De duur van het contract varieert (van 36 tot 60 maanden) en aan het einde ervan kan het tuingereedschap voordelig worden aangeschaft of kun je upgraden naar een nieuwer model met leaseovereenkomst. Husqvarna Lease Plus is vanaf 28 augustus 2023 beschikbaar.

Automower NERA
Een van de meest innovatieve machines die geleased kan worden is de Automower NERA die ook werkt zonder grensdraden. Via satellietnavigatie blijft de machine op het gazon en wordt elk grassprietje gemaaid. De maairobots van Husqvarna zijn voorzien van slimme technologieën en zijn eenvoudig te bedienen via smartphone of spraakassistenten als Google Home, Alexa en Siri. Er zijn verschillende NERA-modellen voor gazons van 2.200 tot 5.000 m². Een Automower NERA is te leasen vanaf € 69,99 per maand.

Actie
Wie voor 1 januari 2024 een leaseovereenkomst sluit met Husqvarna krijgt de eerste drie maanden gratis aangeboden. Meer informatie over Husqvarna Lease Plus, een overzicht van beschikbare producten, prijzen en actievoorwaarden vind je op www.husqvarna.com.

Het bericht Leasen in de tuin verscheen eerst op Productnieuws.nl.

Categorieën:

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.