Kunstenaar Frankey lanceert limited beanie

In samenwerking met het Amsterdamse outerwear label GOFRANCK presenteert Frankey, ook bekend als Streetart Frankey, de eerste waterdichte rode muts. De straatkunstenaar hoeft vanaf nu op regenachtige dagen dus niet meer te vrezen voor een natte krullenbol. De beanie wordt op 31 augustus tijdens Fashion Week tentoongesteld bij Wanrooij Gallery en is vanaf die dag ook in een beperkte oplage van 10 stuks verkrijgbaar. 

Frankey plaatst al jarenlang door weer en wind zijn straatkunst in de hoofdstad en ver daarbuiten. Voor het plaatsen van zijn straatkunst droeg Frankey vaak een oranje reflecterend gemeentehesje, totdat hij twee jaar geleden samen met GOFRANCK een jas bedacht die waterdicht is en aan twee kanten kan worden gedragen. Maar we horen je vragen, hoe zit dat dan met zijn iconische rode muts? Die kan toch ook helemaal niet tegen regen? Dat klopt! Gelukkig hebben Frankey en GOFRANCK de koppen weer bij elkaar gestoken en is daar nu Frankey’s Iconic Rainproof Red Beanie.

Zowel de Beanie Hoodie Jacket als Frankey’s Iconic Rainproof Red Beanie zijn vanaf donderdag 31 augustus om 14.00 uur te zien bij Wanrooij Gallery. Vanaf die dag zijn ze beiden ook te koop via www.gofranck.com (zoalng de voorraad strekt). De muts wordt compleet met de hand op maat gemaakt.

LOCATIE
Wanrooij Gallery, KNSM-Laan 301, 1019 LE Amsterdam
Openingstijden: donderdag  t/m zaterdag geopend van 12.00-17.00
+31 20 737 1741 – info@wanrooygallery.com

Het bericht Kunstenaar Frankey lanceert limited beanie verscheen eerst op Productnieuws.nl.

Categorieën:

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.