Grote capaciteit, ultraklein en picobello

De Philips Pico USB Flash Drive 3.0 is een van de kleinste flash drives op de markt. Omdat hij zo ultracompact is kan je de Pico gewoon in de USB-poort van je notebook laten zitten. Ideaal voor mobile computing. Hij steekt nauwelijks uit dus kan je de notebook met stick en al in de tas stoppen. 

De Pico is ook erg handig in car-audiosytemen. Door de zwarte kleur valt hij niet op, en omdat hij zo klein is stoot je er niet zomaar tegenaan. Ook handig voor smart tv’s of computers waar weinig ruimte is om een reguliere USB flash drive te plaatsen. Picobello dus.

Super Speed
Super Speed USB 3.0 zorgt ervoor dat je mediabestanden snel kunt opslaan en delen, van en naar je computer. Denk daarbij aan foto’s, video’s en muziekbestanden. De overdrachtssnelheid van de Pico bedraagt maximaal 180MB/s waardoor ook grote multimediabestanden binnen enkele seconden worden opgeslagen en wachttijden aanzienlijk verkort worden. De opslagcapaciteit van 64GB is voldoende voor het opslaan van 18.000 foto’s of 11.000 MP3-bestanden*.

Om de Philips Pico Flash Drive goed te laten werken is er geen app of software nodig waardoor je meteen en ongecompliceerd aan de slag kunt met het opslaan van bestanden om bijvoorbeeld een snelle back-up te maken. De supercompacte behuizing is niet groter dan 1,5 x 2,3 x 0,8 cm.

Informatie
De Philips Pico Flash Drive 3.0 met een opslagcapaciteit van 64GB is verkrijgbaar bij elektronicaspeciaalzaken en webshops. Consumentenadviesprijs € 13,99. Ook beschikbaar met een opslagcapaciteit van 32GB (€ 9,99). Ga voor meer informatie naar www.philips-media.com.

De Philips Pico USB Flash Drive 3.0 is geschikt voor apparatuur met de volgende besturingssystemen: Windows XP en hoger, Mac OS 9.0 en hoger en Linux 2.4.0 en hoger.

* Gebaseerd op 10MP jpg gecomprimeerd fotoformaat en MP3-bestanden met een duur van 3 minuten (256kb/s, 5.7MB groot).

Categorieën:

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.