Klok wasmiddel geeft tips voor een verantwoord schone was

Wat is er gezelliger dan een kind dat thuiskomt van school met de grootste verhalen. Fijn ook als ze de volgende dag weer fris en schoon gekleed naar school gaan, in ecologisch verantwoord gewassen kleding. Dat kan met Klok waspoeders Kleur en Wit. Deze waspoeders zijn krachtig tegen vlekken en lossen vuil snel op, ook bij lage temperaturen. 

Nu de kinderen weer naar school gaan draait de wasmachine weer volop. Hier volgen enkele tips van Klok voor een verantwoord schone was:

Sorteer het wasgoed (bijvoorbeeld op kleur, bevuiling en soort vezel) en lees de
wasvoorschriften in de kleding
Draai donkere kleding binnenstebuiten om zo wrijving te voorkomen die lichte
strepen kan veroorzaken
Was met een volle wasmachine
Doseer volgens vuilgraad en waterhardheid
Gebruik de laagst aanbevolen temperatuur
Door vaker te wassen met Klok kunnen vuil en vlekken zich minder goed hechten aan de meeste soorten textiel

Schoon voor het hele gezin
Met de waspoeders van Klok was je alles weer schoon en fris voor het hele gezin: huidvriendelijk en ecologisch verantwoord. Dagelijkse kleding, sportkleding, badhanddoeken, noem maar op. De waspoeders bevatten 0% parfum en 0% kleurstof. Klok waspoeder Kleur wast alle gekleurde was intensief en veilig schoon, met bescherming van alle kleuren. Waspoeder Wit wast alle witte en kleurechte was ook bij lagere temperaturen weer stralend fris. De waspoeders bevatten geen parfum of kleurstoffen en zijn gecertificeerd met een EU Ecolabel en het Asthma Allergy Nordic label.

Informatie
Klok Waspoeder Wit en Waspoeder Kleur zijn verkrijgbaar bij de supermarkt en online via www.klok-eco.nl. Consumentenadviesprijs € 5,99 (18 wasbeurten). XXL-verpakking 74 wasbeurten tijdelijk € 22,50.

Over Klok
Klok was- en reinigingsmiddelen zijn ecologisch verantwoord en vriendelijk voor je huid. In de recepturen zijn geen parfums en kleurstoffen toegevoegd, waardoor de kans op een allergische reactie zeer beperkt is. Ga voor meer informatie naar www.klok-eco.nl. 

Asthma Allergy Nordic label
Asthma Allergy Nordic is een samenwerking tussen de astma- en allergieorganisaties in Noorwegen, Zweden en Denemarken. Met dit label kun je er zeker van zijn dat het product geen parfum bevat en dat het recept kritisch is beoordeeld. Producten met het Asthma Allergy Nordic-logo worden als gunstig beschouwd voor mensen die aan astma, allergie of andere gevoeligheid lijden en voor iedereen die producten met parfums en allergenen wil vermijden.

Categorieën:

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.