Deze slimme steelstofzuiger leeg je zonder stofwolk

Beste Judith,

Onderstaand vind je het persbericht van Swirl (Melitta) over de snoerloze steelstofzuiger Quinyo. Mét stofzuigerzak en dat is bijzonder.

DOWNLOAD BEELD IN PRESS ROOM >

Persbericht – April 2022

Deze slimme steelstofzuiger leeg je zonder stofwolk

Vind je snoerloos stofzuigen ideaal maar heb je een hekel aan stofwolken bij het legen van het stofreservoir? Ga dan aan de slag met de nieuwe Swirl Quinyo. Dit is de enige snoerloze stofzuiger met zelfsluitende zak. Hiermee leeg je het stofreservoir zonder dat er stof vrijkomt. Zo blijft je huis ook na het stofzuigen hygiënisch schoon en fris. De voorjaarsschoonmaak wordt leuker dan ooit. Informatie: www.swirl.nl.

De slimme stofzuigerzak, Swirl EasyBag, vangt al het stof op en sluit zichzelf als je de stofzuigerzak verwijdert. Je hoeft de zak niet eens met je hand aan te raken. In één beweging trek je het hendeltje omhoog en deponeer je de gesloten zak in de afvalbak. Geheel contactloos.

Maximale zuigkracht
De Swirl Quinyo biedt maximale zuigkracht dankzij de krachtige elektronische motor. Deze is ook nog eens erg stil. De stofzuiger kan in één klik worden omgebouwd van steelstofzuiger naar handstofzuiger. Ook de accessoires kunnen gemakkelijk worden verwisseld.

De verwisselbare accu is ook erg handig. Zo kun je een lege accu met één klik snel vervangen door een volle. Dankzij intelligent laadbeheer kun je beide accu’s opladen in het wandlaadstation, waarbij prioriteit wordt gegeven aan de accu die in de stofzuiger zit. Hiermee kun je het apparaat tot 60 minuten in de krachtige standaard werkstand gebruiken. Goed voor een schone boven- én benedenverdieping.

Informatie
De Swirl Quinyo is verkrijgbaar bij elektrospeciaalzaken en webshops. Ga naar www.swirl.nl of www.quinyo.nl voor meer informatie. Adviesprijs vanaf € 449.

Het bericht Deze slimme steelstofzuiger leeg je zonder stofwolk verscheen eerst op Productnieuws.nl.

Categorieën:

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.