Deze airco koelt supersnel al je woonruimtes

Op warme zomerdagen wil je dat de ruimtes waar je werkt, eet en slaapt lekker koel zijn. Met de nieuwe Inventum 3-in-1 airco AC127WSET bereik je in no-time een aangename temperatuur in huis. Deze mobiele airco is ideaal omdat je hem makkelijk verplaatst. Bovendien heeft hij de kracht van een split-unit airco. Zo koel je supersnel elke ruimte die je wenst. 

Je bent veel productiever in een koele werkkamer. En op broeierige, hete zomeravonden slaap je veel beter als de slaapkamer lekker koel is. Dankzij het krachtige koelvermogen van de Inventum AC127WSET is elke ruimte snel gevuld met koele lucht. Hij is 2 keer zo krachtig en koelt 2 keer zo snel als een traditionele mobiele airco. Daarnaast heeft hij ook 3 keer zoveel bereik.

Eigentijds design
Het eigentijdse design van de AC127WSET is erg strak en past in elk interieur. Je bespaart enorm op de elektriciteitsrekening door alleen de kamer te koelen die je nodig hebt in plaats van een centrale airconditioning voor het hele huis. Dat is het grote voordeel van dit apparaat.

Hij wordt geleverd met een high performance kit waardoor hij een lagere temperatuur bereikt dan een traditionele mobiele airco. De raamafdichtingskit houdt de warmte buiten, wat zorgt voor een minimaal warmteverlies en maximale koeling. De airco heeft zijn luchtaanvoer van buiten en de luchtafvoer naar buiten waardoor hij geen tegendruk heeft van warme lucht.

Dankzij het hoge koelvermogen van 12.000 BTU kan de airco ruimtes tot 105 m³ vullen met koele lucht. Het apparaat is airconditioner, luchtontvochtiger en ventilator ineen. Zo zorgt het ook voor ontvochtiging tijdens klamme dagen voor een minder benauwd klimaat in huis.

De krachtige ventilator met een swingfunctie van 80⁰ geeft de airco een groot bereik van wel 8,8 meter. De Inventum is energiezuinig met energieklasse A en milieuvriendelijk door minder stroomverbruik. Dankzij de bijgeleverde afstandsbediening is hij eenvoudig te bedienen: je stelt eenvoudig de timer en temperatuur in om vervolgens te kunnen genieten van heerlijk gekoelde lucht.

Informatie
De Inventum 3-in-1 airco AC127WSET is verkrijgbaar bij elektronicaspeciaalzaken en webshops. Consumentenadviesprijs € 549. Ga voor meer informatie naar www.inventum.eu.

Over Inventum
Inventum is een totaalaanbieder van huishoudelijke apparaten, met een ruim aanbod aan producten in de categorieën klein huishoudelijk, vrijstaand witgoed, inbouw witgoed en persoonlijke verzorging. Niet alleen in Nederland is Inventum een begrip, tot in de verste uithoeken van de wereld worden vele producten van Inventum naar tevredenheid gebruikt. In de industrie, de luchtvaart, de scheepvaart en in het huishouden, Inventum is overal aanwezig. Met innovaties gericht op een duurzame toekomst voor mens, milieu en bedrijf.

Categorieën:

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.