Birly zorgt voor overzicht in overvol programma van muziekevenementen

Met de lancering van de app Birly komt er een einde aan de chaos in het enorme aanbod van evenementen en ticketaanbieders. De app verstuurt gerichte, slimme alerts, waardoor gebruikers altijd op tijd zijn voor de ticketverkoop van hun favoriete artiest, concert en festival.

Hiermee is het afstruinen van social media, websites en nieuwsbrieven verleden tijd. Op basis van de voorkeuren die de gebruiker zelf instelt, maakt de app een gepersonaliseerde tijdlijn. Zo bestaat het aanbod alleen uit evenementen die ├ęcht bij de fans passen. Vanwege de slimme alerts die de app verstuurt ben je als gebruiker altijd op tijd voor de ticketverkoop. Bovendien betaal je nooit meer de hoofdprijs voor een toegangskaartje met de early bird alert.

Het vernieuwende Birly fungeert als filter voor cultuurliefhebbers, wat een betrouwbaar en onafhankelijk aanbod oplevert. Zo krijgen zowel culturele talenten als grote evenementenorganisaties de mogelijkheid om heel nauwkeurig hun doelgroepen te bereiken. De app Birly is nu gratis te downloaden in de App of Google Play Store.

Categorie├źn:

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.