D-Link introduceert nieuwe Multi-Gigabit Desktop Switches voor toekomstbestendige thuis- en bedrijfsnetwerken

D-Link heeft zijn portfolio van multi-Gigabit switches uitgebreid met de DMS-105 en DMS-108 5/8-port 2,5G Multi-Gigabit Desktop Switches. Deze nieuwe switches bieden een snelle, eenvoudige en betaalbare upgrade van thuis- en bedrijfsnetwerken. Ze elimineren knelpunten en maximaliseren prestaties en doorvoer. 

De switches hebben vijf of acht 2,5G multi-Gigabit poorten en bieden hiermee snelle, betrouwbare bekabelde verbindingen met NAS-apparaten, Wi-Fi 6 routers/access points, spelcomputers en werkstations. Ze zijn ideaal voor veeleisende gebruikers binnen zakelijke of thuisnetwerken, die toegang willen tot netwerkbronnen en razendsnel grote multimediabestanden overdragen.

Ondersteuning QoS 
De DMS-105 en DMS-108 bieden ondersteuning voor Quality of Service (QoS), waardoor verschillende soorten toepassingen voorrang krijgen. Ondersteuning voor IGMP Snooping optimaliseert multicast-datastromen voor bandbreedte-intensieve toepassingen zoals IPTV. Dat vermindert onnodig netwerkverkeer en verbetert de prestaties.

De 2.5G Multi-Gigabit Desktop Switches hebben een laag stroomverbruik en geen ventilator. Dat zorgt voor een ruisvrije werking, betere betrouwbaarheid en lagere elektriciteitskosten. Dankzij hun compacte en discrete metalen behuizing kunnen de switches gemakkelijk overal worden geïnstalleerd.

D-Link erkent de toenemende eisen van moderne werkplekken en drukke huizen, die snellere en betrouwbare connectiviteit vereisen,” aldus President Claude Chou van D-Link Europe. “Met hun multi-Gigabit-connectiviteit en plug-and-play-ontwerp bieden de DMS-105 en DMS-108 uitzonderlijke snelheid en prestaties die tegemoetkomen aan de behoeften van elk thuis- of bedrijfsnetwerk.”

De DMS-105 en DMS-108 zijn per direct beschikbaar

Het bericht D-Link introduceert nieuwe Multi-Gigabit Desktop Switches voor toekomstbestendige thuis- en bedrijfsnetwerken verscheen eerst op Productnieuws.nl.

Categorieën:

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.