2 TB opslagcapaciteit in de pocket

De nieuwe Philips externe SSD is een uitstekende keuze voor iedereen die behoefte heeft aan veel opslagcapaciteit. Of je nu werkt met grote mediabestanden, een back-up wilt maken of gewoon extra opslagruimte nodig hebt, de Philips SSD met een opslagcapaciteit van 2TB biedt voldoende ruimte om aan je behoeften te voldoen. Informatie: www.philips-media.com.

Met een stille werking en een elegante, schokbestendige behuizing, garandeert de Philips SSD de optimale bescherming van je gegevens, zelfs tijdens gebruik onderweg. Met zijn compacte formaat en een gewicht van slechts 30 gram, is het moeiteloos om de SSD overal mee naartoe te nemen, waardoor je altijd en overal toegang hebt tot je bestanden.

Hoge snelheden
De Philips externe SSD maakt gebruik van geavanceerde solid-state drive-technologie, waardoor gegevensoverdrachtssnelheden tot wel 550MB/s mogelijk zijn. Dit resulteert niet alleen in aanzienlijke tijdsbesparingen bij het opslaan van bestanden of het maken van back-ups, maar zorgt ook voor een naadloze streamingervaring bij het afspelen van video’s, zonder onderbrekingen of buffering.

De Philips externe SSD is speciaal ontworpen om te gebruiken met Windows PC’s, Macs, tablets en smartphones. Of je nu een creatieve professional, een veeleisende multitasker of een digitale nomade bent, deze krachtige SSD biedt de ultieme opslagoplossing voor al je apparaten. De SSD wordt geleverd inclusief USB-C naar USB-A-kabel.

Informatie
Philips External SSD 2TB is verkrijgbaar bij elektronicaspeciaalzaken en webshops. Consumentenadviesprijs € 129,99. Ga voor meer informatie naar Informatie: www.philips-media.com.

De Philips externe SSD 2TB ondersteunt USB 2.0, 3.0, 3.1 en 3.2 en is geschikt voor gebruik met de volgende besturingssystemen: Windows 7 en hoger, Mac OS 9.0 en hoger, Linux 2.4.0 en hoger, Android 5.0 en hoger.

Over Dexxon
Dexxon is officieel distributeur van Philips opslagmedia en Grixx mobiele accessoires. Ze levert computer- en mobiele accessoires aan retailers, e-tailers, BtoB resellers en business partners in binnen- en buitenland. Dexxon is opgericht in 1987 en onderdeel van Leli Group Holding.

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.