COLOUR fopspeen in drie verschillende variaties

BIBS heeft het assortiment van de favoriete Colour fopspeen uitgebreid. Naast de bekende kersenvormige speen lanceert het premium baby- en kindermerk de speen in een symmetrische en anatomische vorm. Hierdoor kan BIBS nóg meer baby’s troosten.

De stijlvolle BIBS COLOUR fopspeen is wereldwijd geliefd bij ouders en hun kinderen. Met de nieuwe vormen is er voortaan voor elk kindje de juiste speen te vinden.

Troost voor alle baby’s
Elke baby heeft een eigen zuigtechniek, mondanatomie en voorkeur als het gaat om een fopspeen. Bovendien is elke borst en tepel anders van vorm. Reden voor BIBS om het ontwerp van de iconische BIBS COLOUR fopspeen hier nóg beter op af te stemmen. Het resultaat is één fopspeenontwerp in drie verschillende speenvormen: rond, symmetrisch en anatomisch. Zo lijkt de speen van de BIBS COLOUR op de vorm en grootte van de moederborst en biedt het je baby comfort en veiligheid.

Favoriet onder de fopspenen
BIBS ontwerpt, produceert en verfijnt fopspenen om te voldoen aan de voorkeur van elke baby en kind in vorm, grootte en materiaal. De BIBS COLOUR is de originele fopspeen van het merk en al meer dan 40 jaar op de markt. De speen staat bekend om zijn retro ronde schild en het mooie en modieuze kleurengamma. Het ronde BIBS-schild heeft drie ventilatiegaten en een gegraveerde handgreep met BIBS logo. De speen is een icoon met een tijdloos design. Dat icoontje is nu verkrijgbaar in drie speenvormen, zodat het merk nóg beter tegemoet komt aan de wensen van ouders en hun kroost.

Verkoopinformatie
BIBS-fopspenen zijn verkrijgbaar in 50 kleurvariaties en in maat 1 (0+ maanden), 2 (6+ maanden ) en 3 (18+ maanden). De ronde, anatomische en symmetrische BIBS COLOUR fopspenen kosten € 4,95 per stuk en € 9,95 per set. Het schild is gemaakt van 100% voedselveilig materiaal en volledig vrij van BPA, PVC en ftalaten. De speen is van natuurrubberlatex en voldoet, zoals alle BIBS-fopspenen, aan de Europese norm EN 1400+A2. De nieuwe vormen zijn vanaf 14 september verkrijgbaar via geselecteerde babyspeciaalzaken zoals Babypark, Prenatal, Babydump, conceptstores en baby en kinder(kleding) winkels.

Categorieën:

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.