Carhartt werkkleding gaat nu nog langer mee

Hoe ouder je werkjas, hoe mooier hij wordt. De werkkleding van Carhartt gaat vaak een levenlang mee. Een kapotte rits of ontbrekende knoop is geen reden om vroegtijdig afscheid te nemen van je kleding. Daarom introduceert Carhartt nu reparatiesets met knopen, ritsen en stofjes die je nodig hebt om zelf je jas of broek te repareren. De Repair Kits zijn nog gratis ook.

Carhartt staat pal achter de kwaliteit, het vakmanschap en de prestaties van elk kledingstuk dat ze maakt. Maar door jarenlang intensief gebruik kan het wel eens voorkomen dat er iets hersteld moet worden. Dat kan bijvoorbeeld met de DIY Patch Kit waarmee je gaten kleiner dan 3,8 cm kunt repareren. De patches breng je makkelijk aan op de canvasstof van je jas, broek of overall.

Het is kostenefficiënt om je werkkleding zo lang mogelijk te dragen, maar dat niet alleen. Het is ook milieubewust om zuinig te zijn op je werkkleding en er zo lang mogelijk profijt van te hebben.

Informatie
De Carhartt Repair Kits zijn gratis verkrijgbaar via www.carhartt.com.

Over Carhartt
Carhartt is het authentieke merk in werkkleding dat in 1889 is opgericht in Detroit, Michigan in de VS. Al meer dan 130 jaar lang staat Carhartt bekend om zijn robuuste constructies, innovatieve ontwerpen, uitzonderlijke kwaliteitsnormen, bestendigheid en comfort. Carhartt werkkleding is een legende geworden onder ervaren vakmensen en ambachtslieden. 

De eerste producten van Carhartt waren overalls van duck- en denimstoffen. Vanuit het overweldigende succes werd steeds meer werkkleding ontworpen met premium stoffen, comfortabele pasvormen en details zoals drievoudig gestikte hoofdnaden en royale, functionele zakken.

Carhartt is er trots op dat ze harde werkers helpt en beschermt in sectoren als bouw, techniek, industrie, transport en productie, inclusief agrariërs en outdoor-liefhebbers. Het merk wordt vanuit Carhartt Europe BV in Amsterdam naar de arbeiders in Europa gebracht. Wereldwijd biedt Carhartt werk aan meer dan 5000 hardwerkende medewerkers.

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.