Bescherming vakmensen en milieu gaat nu hand in hand

OXXA® introduceert OXXA® Eco, een nieuwe lijn van 12 premium werkhandschoenen. Geproduceerd voor veiligheid en functionaliteit, met aandacht voor het milieu. Voor nagenoeg alle toepassingen is er nu een ecologisch alternatief, de lijn varieert van disposables tot snijklasse E werkhandschoenen.

OXXA® Eco werkhandschoenen zijn ontworpen voor effectieve bescherming van vakmensen, terwijl ze tegelijkertijd een minimale ecologische voetafdruk achterlaten. Informatie: www.oxxa.work/eco.

Duurzame materialen
OXXA® Eco werkhandschoenen zijn vervaardigd uit gerecyclede en biologisch afbreekbare materialen als natuurlijk latex en gerecycled polyester van onder andere plastic flessen. Ook het verpakkingsmateriaal is aanzienlijk gereduceerd. Hierdoor wordt de behoefte aan nieuwe grondstoffen verminderd en de afvalstroom beperkt.

Milieuvriendelijke productie
Het productieproces van de OXXA® Eco werkhandschoenen is geoptimaliseerd om CO2-uitstoot te verminderen en water- en energieverbruik te minimaliseren. Onder andere door gebruik van groene energie, 100% CO2 neutrale verscheping en CO2-compensatie. In samenwerking met ForestNation wordt de volledige CO2-uitstoot gecompenseerd d.m.v. herbebossing.

Uitstekende bescherming, grip en hygiëne
OXXA® Eco werkhandschoenen doen geen enkele concessie aan veiligheid en functionaliteit. Afhankelijk van het model bieden ze bescherming tegen verschillende werkgerelateerde risico’s als schuren, snijden, extreme temperaturen en chemische blootstelling. Ze bieden uitstekende grip en zijn Sanitized® behandeld om bacteriën te remmen, geuren te minimaliseren en de frisheid te bevorderen.

Informatie
OXXA® Eco werkhandschoenen hebben een modern en stijlvol ontwerp dat aansluit bij de huidige trends in werkkleding. Het assortiment bestaat uit werkhandschoenen voor bouw & constructie, schilder- en pleisterwerk, transport & logistiek, bos- en landbouw, metaalbewerking en de voedsel- en chemische industrie. De nieuwe lijn van 12 premium werkhandschoenen is verkrijgbaar via www.oxxa.work/eco.

Over OXXA®
OXXA® is een eigen merk van Majestic Safety Products & Services. Goede persoonlijke bescherming is onmisbaar in transport, bouw, logistiek en industrie. De persoonlijke beschermingsmiddelen van OXXA vergroten je veiligheid en bieden comfort tijdens je werkzaamheden. Ze bieden bescherming van top tot teen: van werkhandschoenen tot gehoorkappen, van vlamvertragende kleding tot veiligheidshelmen.

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.