Canon lanceert twee nieuwe RF-lenzen

Canon Europe kondigt de introductie aan van twee nieuwe betaalbare full-frame RF-lenzen – de RF 24mm F1.8 MACRO IS STM, een lichtsterke f/1.8 prime-lens, en de RF 15-30mm F4.5-6.3 IS STM ultra-groothoeklens. De RF 24mm F1.8 MACRO IS STM en RF 15-30mm F4.5-6.3 IS STM zijn zeer veelzijdige lenzen en geschikt voor allerlei vormen van fotografie en vlogging. Met deze nieuwe RF-lenzen zijn gebruikers in staat hun creativiteit de volledige vrijheid te geven en elk onderwerp haarscherp vast te leggen. De RF 24mm F1.8 MACRO IS STM en RF 15-30mm F4.5-6.3 IS STM beschikken dan ook over dezelfde geavanceerde optische technologie en gebruiksvriendelijkheid voor opnamen van hoge kwaliteit, waar je dan ook bent.

Maak kennis met de RF 24mm F1.8 MACRO IS STM
De RF 24mm F1.8 MACRO IS STM is een compacte en veelzijdige 24mm groothoek prime-lens en is mogelijk gemaakt door het intelligente design van Canon’s RF-vatting. De RF 24mm F1.8 MACRO IS STM is een snelle en heldere lens met beeldstabilisatie, die met een maximaal diafragma van f/1.8 en een cirkelvormig ontwerp met 9 lamellen perfecte resultaten garandeert bij weinig licht. Dit geeft ook een fraaie, zachte achtergrond die het onderwerp scherp in beeld laat komen. Bij gebruik met een camera met APS-C-sensor geeft deze lens een effectieve brandpuntsafstand die vergelijkbaar is met een 35mm uitvoering.

Verruim je blik met de RF 15-30mm F4.5-6.3 IS STM ultra-groothoek

De Canon RF 15-30mm F4.5-6.3 IS STM biedt de flexibiliteit van een reeks populaire brandpuntsafstanden en heeft een indrukwekkend brandpuntbereik van 15-30mm – ideaal voor het vastleggen van reizen, landschappen of vlogs. Met dit indrukwekkende brandpuntbereik van 15-30mm kunnen fotografen en vloggers immers nog meer uit een opname halen en de volledige context en grootte van onderwerpen zoals gebouwen en ruwe landschappen vastleggen. De RF 15-30mm F4.5-6.3 IS STM heeft een 5,5-stops Optical Image Stabilizer die langere sluitertijden mogelijk maakt bij opnamen uit de hand en voor vloeiende videobeelden. Bij gebruik in combinatie met een EOS R System-body met IBIS is zelfs tot 7-stops mogelijk voor trillingsvrije foto’s en videoscènes.

Categorieën:

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.