Begin de dag met een bed vol bloemetjes

Met het nieuwe dekbedovertrek MOOD!T Anette sprankelt het voorjaar zo je slaapkamer binnen. Het fleurige bloemendessin geeft je elke ochtend een heerlijk lentegevoel. Het dekbedovertrek combineert perfect met de kleuren uit de uni-collectie van MOOD!T. Zo kan je altijd naar hartenlust combineren. Informatie: www.moodithome.com.

Ben je in the mood voor nieuwe kleuren in je slaapkamer? Met MOOD!T creëer je vliegensvlug een nieuwe sfeer. Een kleurrijke make-over van je slaapkamer met de talrijke combinaties is zo gefikst. Het bedlinnen is van uitmuntende kwaliteit en ook nog eens heel betaalbaar.

Geniet van een wereld vol nieuwe mogelijkheden
De ene week wil je een strak interieur en de andere week juist wat meer bohemien. Zo leef je lekker energiek in je eigen huis en heb je een slaapkamer die altijd bij je past. De MOOD!T collecties zijn trendy, kleurrijk en sfeervol. En onderling zeer vlot te combineren. Kies één of meerdere kleuren of dessins, mix, verander en geniet elke week van een wereld vol nieuwe mogelijkheden.

Alle MOOD!T producten hebben een Made in Green-label van Oekotex. Dit is een traceerbaar productlabel voor alle soorten textielproducten die zijn vervaardigd in milieuvriendelijke fabrieken onder veilige en sociaal verantwoorde arbeidsomstandigheden. Het verzekert de consument tevens dat het product is gemaakt van materialen die op schadelijke stoffen zijn getest.

Informatie
MOOD!T dekbedovertrek Anette is gemaakt van 100% perkal katoen. Retailprijs: 220×240, 2 pc, verkrijgbaar vanaf € 99,95. Ga voor meer informatie naar: www.moodithome.com.

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.