Zeeuwse bolus uit koers: gespot in Friesland!

In Nederland wordt er heel veel brood gegeten. De meeste mensen nemen brood als ontbijt of bij de lunch, maar sommige mensen eten het ook in de avond. Het is ook logisch dat brood zoveel wordt gegeten, want het kent verschillende voordelen. In de eerste plaats is brood erg lekker én voedzaam. Daarnaast kunt u met brood veel kanten op. Een ambachtsman kan er heel creatief mee aan de slag. Daardoor kunt u elke dag weer wat nieuws op tafel krijgen. Brood is ook erg gezond, want het zit boordevol vezels. Broodbutler is officieel online en ze zijn erg blij hun ambachtelijke producten met de rest van het land te kunnen delen!

Wat is Broodbutler?

Broodbutler kan heerlijke broden (en pakketten) bij u thuis bezorgen. Dit brengt uiteraard verschillende voordelen met zich mee. U bent niet meer afhankelijk van de openingstijden van uw bakker, óf de voorraad. Als u een bestelling plaatst, dan worden de broodjes in de ochtend vers gemaakt. U ontvangt de broodjes nog dezelfde dag in de avond. U kunt ervoor kiezen om eenmalig te bestellen, maar het is ook mogelijk om een abonnement af te sluiten, waarna u geen omkijken meer heeft naar uw terugkerende levering. Gaat u voor gegarandeerd vers, bestel dan ‘voorgebakken’ producten en (vries ze in na ontvangst en) bak ze af wanneer het u uitkomt. Kraakvers. Aanvankelijk is Broodbutler lokaal gestart, maar vanwege de aanhoudende populariteit hebben ze besloten om het concept landelijk uit te rollen. Oftewel, de Zeeuwse bolus is vanaf nu ook aan de andere kant van het land te verkrijgen. Dat is genieten geblazen!

Waarom kiezen voor Broodbutler?

Wanneer u gebruik maakt van de diensten van Broodbutler, dan profiteert u op twee manieren. In de eerste plaats profiteert u van de hoge kwaliteit producten die ze dagelijks vers bakken. Tegelijkertijd profiteert u van het bezorggemak. Het wordt bij u thuis geleverd in een luxe verpakking door de beste koeriersdienst die Broodbutler vinden kan.

Het is om meerdere redenen aan te raden om uw brood bij de Broodbutler te bestellen. In de eerste plaats is er een zeer divers aanbod. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om gehele broodboxen aan te kopen. Lekker makkelijk, toch? Gegarandeerd elke dag brood voor uw lunch? Herhaal uw bestelling (twee-)wekelijks of maandelijks! Daarnaast kunt u bij de Broodbutler ook terecht voor voorgebakken producten (versheid gegarandeerd), superfood, snacks, eierkoeken, koekjes en nog veel meer. Het gehele aanbod is op de website te bekijken. Het team van Broodbutler staat graag voor u klaar & hoopt in de toekomst nóg meer producten (hoe lekker zou gebak zijn!) aan te kunnen bieden.

Met het eten van overheerlijk brood heeft u gelijk een goede dag. Bij Broodbutler ligt de focus op ambacht, gemak en service. De broden worden met liefde gemaakt en dit proeft u. De broodproducten zijn bijna Instagramable, zo fraai.

Verschillende opties

U kunt er in de eerste plaats voor kiezen om enkele broodproducten te proberen. U plaatst dan een eenmalige bestelling en vervolgens worden de bestelde producten bij u thuis geleverd. Bent u zeer tevreden over de broodjes en smaakt het naar meer? In dat geval kunt u ervoor kiezen om een abonnement te nemen. De bestelling wordt dan om de zoveel tijd herhaald. U kunt zelf aangeven om de hoeveel tijd u nieuwe bakkersproducten wilt ontvangen. Opzeggen is net zo makkelijk, maar zodra u eenmaal deze producten in huis haalt én geen moeite meer hoeft te doen, is de missie van Broodbutler geslaagd en weten zij zeker, u bent een tevreden klant!

Categorieën:

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.