Was goed, was ecologisch verantwoord

Wasgoed. Het woord zegt het al: was goed. Oftewel was ecologisch verantwoord met een stralend schoon resultaat. Dat doe je met de waspoeders van Klok, die hebben beide het predicaat Groene Keuze gekregen van de Consumentenbond. Klok Waspoeder Wit in 2022 en Waspoeder Kleur dit jaar. Met Klok was je niet alleen goed, maar ook nog eens huidvriendelijk. Informatie: www.klok-eco.nl.

Klok is het enige A-merk met het predicaat Groene Keuze en steekt met zijn milieuscore ver boven de rest uit. De ingrediënten van Klok hebben een lage milieu-impact en zorgen voor een schone was, aldus de Consumentenbond. Klok heeft sinds 2001 ook het keurmerk EU Ecolabel.

0% parfum en 0% kleurstof
Klok waspoeders bevatten geen kleur- en geurstoffen en zijn ontwikkeld voor mensen met een gevoelige huid die bewust ecologisch willen huishouden. Klok Waspoeder Wit is door de Consumentenbond ook nog eens aangeduid als beste witwasmiddel met allergielabel.

De waspoeders van Klok zijn krachtig tegen vlekken en lossen vuil snel op. De formule is gericht op een uitstekende waswerking op alle temperaturen. Kortom, een uitstekend product voor het milieu dat goed en veilig wast.

Klok waspoeders zijn gecertificeerd met het EU Ecolabel en het Asthma Allergy Nordic label. Voor grootverbruikers is er nu de XXL waspoeder grootverpakking tegen een extra scherpe prijs en geschikt voor ca. 74 wasbeurten.

Informatie
Klok Waspoeder Wit en Waspoeder Kleur zijn verkrijgbaar bij de supermarkt en via www.klok-eco.nl. Consumentenadviesprijs € 6,39 (18 wasbeurten). XXL-verpakking 74 wasbeurten € 23,50. 

Over Klok
Klok was- en reinigingsmiddelen zijn ecologisch verantwoord en vriendelijk voor je huid. In de recepturen zijn geen parfums en kleurstoffen toegevoegd, waardoor de kans op een allergische reactie zeer beperkt is. Ga voor meer informatie naar www.klok-eco.nl. 

Asthma Allergy Nordic label

Asthma Allergy Nordic is een samenwerking tussen de astma- en allergieorganisaties in Noorwegen, Zweden en Denemarken. Met dit label kun je er zeker van zijn dat het product geen parfum bevat en dat het recept kritisch is beoordeeld. Producten met het Asthma Allergy Nordic-logo worden als gunstig beschouwd voor mensen die aan astma, allergie of andere gevoeligheid lijden en voor iedereen die producten met parfums en allergenen wil vermijden.

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.