Warmte kan ook heel betaalbaar zijn

Met de nieuwe kleuren Copper en Cactus van dekbedovertrek Olivia krijgt je slaapkamer een warme, gloedvolle uitstraling. Deze serie uit de Smart Collectie van De Witte Lietaer is ook nog eens heel betaalbaar zonder dat er concessies worden gedaan aan kwaliteit, stoffen en afwerking. En betaalbare warmte kunnen we deze winter zeker gebruiken. 

Het Olivia dekbedovertrek is gemaakt van lichtgewicht katoen-satijn. Deze fijne stof voelt extra zacht op je huid en valt soepel om je lichaam. Voor een heerlijke nachtrust. De satijnbinding geeft ook een mooie zijdeglans. Ieder seizoen komt Olivia met nieuwe trendkleuren zoals dit najaar met Copper en Cactus.

Dankzij de warmteregulerende en vochtabsorberende eigenschappen biedt het overtrek een aangename warmte en draagt het bij aan een heerlijk slaapcomfort. Dekbedovertrek Olivia heeft een wijde flessenhals en kan daardoor makkelijk over het dekbed worden getrokken.

Harmonious living
Hou je van harmonious living waarbij je de kleuren van je bedlinnen en badlinnen op elkaar afstemt? Kies dan voor badhanddoekencollectie Ophelia, Stéphanie of Hélène in kleuren die prachtig combineren met de Olivia-serie. Voor de finishing touch heeft De Witte Lietaer nu ook superzachte Snuggly plaids (150 x 200 cm) in de kleuren Copper en Cactus. Die bedekken je hele lichaam zodat je ook op de sofa lekker warm blijft.

Informatie
De Witte Lietaer Smart Collection is verkrijgbaar in interieurwinkels en webshops. Ga voor meer informatie naar www.dwl.be.

Dekbedovertrek Olivia & flanel-assortiment (Smart Collection) vanaf €79,95
Badlinnen Ophelia (Smart Collection) vanaf €15,95
Plaid Snuggly (Smart Collection) vanaf €39,95

Categorieën:

Geen reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.
Generated by Feedzy