Warm werkoverhemd met capuchon

Het Hooded Shirt Jack van Carhartt houdt je warm waar je ook werkt, op de steigers, op het land of in de werkplaats. Het werkoverhemd is gemaakt van flanel met stretch voor de nodige bewegingsvrijheid. Een zachte sherpa binnenvoering zorgt voor extra warmte. Informatie: www.carhartt.com.

De relaxte pasvorm maakt het een ideaal shirt om in laagjes of op zichzelf te dragen. En als er een frisse wind staat zet je de capuchon op. Zo trotseer je als harde werker het slechte weer en doorsta je de kou.

Professioneel en stijlvol
Met de bestendige kwaliteit die Carhartt al meer dan 130 jaar kenmerkt, is dit werkoverhemd gemaakt om te presteren en lang mee te gaan. Het is voorzien van twee borstzakken en twee handwarmerzakken en verkrijgbaar in meerdere kleuren. Je draagt het op het werk, maar ook in je vrije tijd is het een stijlvol overhemd.

Informatie
Carhartt Rugged Flex™ Relaxed Fit Flannel Fleece Lined Hooded Shirt Jack is verkrijgbaar bij groothandels in werkkleding en bouwmaterialen en in webshops. Adviesprijs € 129,99. Ga voor meer informatie naar www.carhartt.com.

Over Carhartt
Carhartt is het authentieke merk in werkkleding dat in 1889 is opgericht in Detroit, Michigan in de VS. Al meer dan 130 jaar lang staat Carhartt bekend om zijn robuuste constructies, innovatieve ontwerpen, uitzonderlijke kwaliteitsnormen, duurzaamheid en comfort. Carhartt werkkleding is een legende geworden onder ervaren vakmensen en ambachtslieden. 

De eerste producten van Carhartt waren overalls van duck- en denimstoffen. Vanuit het overweldigende succes werd steeds meer werkkleding ontworpen met premium stoffen, comfortabele pasvormen en details zoals drievoudig gestikte hoofdnaden en royale, functionele zakken.

Carhartt is er trots op dat ze harde werkers helpt en beschermt in sectoren als bouw, techniek, industrie, transport en productie, inclusief agrariërs en outdoor-liefhebbers. Het merk wordt vanuit Carhartt Europe BV in Amsterdam naar de arbeiders in Europa gebracht. Wereldwijd biedt Carhartt werk aan meer dan 5000 hardwerkende medewerkers.

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.