Waarom iedereen zo goed klikt met deze drinkfles

Jij en je drinkfles, een onafscheidelijk duo. Een goede klik is dus erg belangrijk. Zoals de klik van de Bludrop drinkfles van Tefal. Eén druk op de knop en je kunt drinken. Klik open, klik dicht: 100% lekvrij. Ideaal tijdens een hike, citytrip, op het sportveld of in de auto. Informatie: tefal.nl.

De slimme Quick-Press 360° dop van de Bludrop zorgt ervoor dat je moeiteloos kunt drinken vanuit elke hoek. De robuuste fles past met zijn slanke, ergonomische vorm in elke rugzak of sporttas. Zo neem je hem overal mee naartoe, want hydrateren is belangrijk. Waar je ook bent op deze planeet.

De drinkfles is licht van gewicht en ontworpen voor mensen die vaak onderweg zijn. En die houden van mooi vormgegeven materialen. De Bludrop is zelfs winnaar van de Red Dot Design Award. Daarom klikt iedereen zo goed met deze drinkfles. Fill it. Click it. Love it.

Hydrateer in stijl
Met de Bludrop hydrateer je in stijl en voorkom je het gebruik van plastic wegwerpflessen. Dat is milieuvriendelijk en voordelig. De herbruikbare fles is gemaakt van duurzaam roestvrijstaal met een comfortabele siliconen hoes (Sleeve) of poedercoating (Basic).

De drinkfles heeft een uitstekende vacuümisolatie en de roestvrijstalen body is perfect voor alle soorten dranken. Hij houdt warme dranken tot 12 uur warm en koude dranken tot wel 24 uur koel. De Bludrop is 100% vaatwasmachinebestendig, voor perfecte hygiëne en moeiteloos schoonmaken.

Informatie
De Bludrop drinkfles van Tefal is verkrijgbaar in 4 trendy kleuren die passen bij elke stijl. Er zijn 2 uitvoeringen: Basic en Sleeve. En 2 verschillende maten: 0,5L en 0,7L. Consumentenprijs vanaf € 28,49. Informatie: tefal.nl.

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.