Vrolijke bloemetjeslaars

De nieuwe Orla Quarter Welly van Regatta is een blije damesregenlaars die het natte weer behoorlijk opvrolijkt. De laars heeft een hakje dat elegant en tegelijk heel nuttig is. In combinatie met de rubberen zool geeft het veel grip in elke modderpoel.

De Orla Wellies zijn erg fashionable en superhip bij elke outfit. Ze lopen heerlijk dankzij het gestanste voetbed van gerecycled schuim dat veel ondersteuning en demping biedt onder je voeten. Die blijven dan ook lekker warm. Een en al comfort dus tijdens een regenbui, maar ook tijdens festivals en kampeerdagen.

Verstelbare gesp
De schacht verstel je met de gesp waardoor de laarzen geschikt zijn voor elk type kuit. De boots zijn tot bovenaan waterdicht en bestand tegen wind. Dat maakt ze ideaal voor een mooie wandeling in het bos, over het strand of door de winkelstraat. De laarzen zijn gemakkelijk schoon te maken, met wat lauw water en groene zeep zijn ze in no-time weer als nieuw.

Informatie
Regatta Orla Quarter Welly Regenlaarzen, consumentenadviesprijs € 92,50. Verkrijgbaar in meerdere kleuren via de outdoorwinkel en bol.com. Info: www.regatta.com.

Over Regatta
Sinds de oprichting in 1981 is familiebedrijf Regatta al snel uitgegroeid tot een toonaangevend outdoormerk. Het Britse bedrijf staat vooral bekend om de hoogwaardige outdoorkleding en wandelschoenen voor de gehele familie. Het merk heeft een eigen waterproof materiaal ontwikkeld, Isotex. Hiermee wordt waterdichte, ademende kleding gemaakt met een waterkolom tot maar liefst 20.000 mm.

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.