Versnel de prestaties van je computer met een enorme sprong

De Philips interne Solid State Drive werkt als een traditionele harddisk, maar dan veel sneller. Daarom is deze Ultra Speed SSD zeer geschikt voor het sneller maken van je computer. Met een simpele ingreep versnel je de responstijd, opstarttijd en het laden van applicaties met een enorme sprong. En daar word je heel blij van.

Je sluit de 2,5 inch SATA III SSD 960 GB eenvoudig aan op het moederbord en de voeding van je computer voor extra opslagcapaciteit van 960 GB. In tegenstelling tot de traditionele harde schijf, is de Philips Solid State Drive gebaseerd op flash-geheugen en daardoor stil en minder storingsgevoelig. Het heeft geen bewegende delen wat resulteert in een hogere duurzaamheid. Vergeleken met traditionele HDD’s is het stroomverbruik veel lager wat er ook voor zorgt dat de batterij van je notebook langer meegaat.

Versnel tot 550 MB/s
De Ultra Speed SSD van Philips kan sequentiële leessnelheden tot 550 MB/s bereiken en zal wachttijden aanzienlijk verkorten. Dankzij de snelle prestaties laad je dan moeiteloos veeleisende applicaties – bijvoorbeeld voor 4K UHD videobewerking of PC gaming – en hoge resolutie beelden.

Breng je oude computer tot leven
Wanneer een oude computer langzamer wordt, is Philips SSD een kosteneffectieve oplossing om het systeem nieuw leven in te blazen in plaats van de computer te vervangen. De SSD is geschikt voor gebruik in desktops en notebooks die 2,5 inch SATA III ondersteunen. Hij is ontworpen om te werken met Windows, Mac en Linux zonder dat er adapters nodig zijn.

Informatie
Philips SSD 2.5″ SATA III Ultra Speed SSD 960 is verkrijgbaar bij elektronicaspeciaalzaken en webshops. Consumentenadviesprijs 960GB € 69.99. Deze SSD is ook beschikbaar met een opslagcapaciteit van 240GB: € 22.99 en 480GB: € 35.99. Ga voor meer informatie naar www.philips-media.com.

Categorieën:

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.