Versnel de prestaties van je computer aanzienlijk

De nieuwe Philips interne S130 SATA Solid State Drives versnellen de prestaties van je computer aanzienlijk. Ze verbeteren de systeemresponsetijd en ondersteunen snelle opstart en laadtijden van applicaties. Meer informatie: www.philips-media.com. 

Of het nu gaat om het verbeteren van de prestaties van een oudere computer of het bieden van een robuuste oplossing voor data-intensieve toepassingen, de S130 is een uitstekende keuze voor zowel professionele als dagelijkse computertaken.

SATA III technologie
De Philips S130 SSD met SATA III technologie kan bestanden lezen tot een snelheid van 550MB/s* en is daarmee de perfecte oplossing voor multitasking. De SSD’s zijn geschikt voor veel toepassingen zoals systeem upgrades voor verbeterde prestaties, snelle opslag voor multimedia bewerking en gaming met verminderde laadtijden.

De Interne SSD biedt snelle toegang tot bestanden en programma’s en zorgt ervoor dat je systeem soepel draait met een verbeterde responsiviteit. De Philips S130 is eenvoudig te installeren in laptops en desktops met een standaard SATA-interface.

Informatie
Philips S130, Interne SSD 2.5” SATA III, 250GB consumentenadviesprijs € 39.99. Deze SSD is ook beschikbaar met een opslagcapaciteit van 500GB, 1TB en 2TB. Meer informatie vind je op www.philips-media.com.

Over Philips opslagmedia
Al meer dan een eeuw is Philips toegewijd aan het leveren van producten die voldoen aan de hoogste normen van prestaties, duurzaamheid en gebruikerservaring. Dit geldt ook voor Philips opslagmedia. Of je nu op zoek bent naar handige USB- flashdrives, krachtige SSD-schijven of veelzijdige (Micro) SD-kaarten, bij Philips vind je de ideale oplossing voor jouw opslagvereisten.

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.