Veiligheidsschoen met roots in topbasketbal

De nieuwe S3 veiligheidsschoen Inspire IB4132 van Reebok Work komt recht uit de sportwereld. Hij is afgeleid van de tijdloze BB4500 sneaker die door veel basketbalhelden in de spotlights is gezet. Het grote verschil is wel dat je met de Inspire niet het basketbalveld, maar de werkvloer opstapt. 

De innovatieve veiligheidsschoen springt er bovenuit dankzij de formidabele demping waardoor je voeten langer fit blijven. Iedere dag weer. Hij voldoet aan alle eisen van de S3 veiligheidsklasse en is ontwikkeld voor de bouw-, logistiek-, metaal- en transportsector.

De Inspire is uitgerust met een beschermneus van composiet en een kevlar anti-perforatiezool. Hiermee zijn je voeten optimaal beschermd tegen vallende objecten en scherpe voorwerpen die de zool binnendringen. De zool van EVA en rubber is licht en biedt bij elke stap demping als een springveer. De schoenen zijn voorzien van ESD en de rubberen loopzool is antislip (SRC gecertificeerd) waardoor je veel grip hebt op diverse ondergronden. Dankzij de mesh-voering blijven je voeten tijdens het werk langer fris.

Ergonomische MemoryTech inlegzool
Alle veiligheidsschoenen van Reebok Work zijn voorzien van een ergonomische MemoryTech inlegzool. Deze past zich aan aan de contouren van de voet en biedt een extra langdurige demping en veel comfort. De inlegzool is uitneembaar: na een lange werkdag haal je hem uit je schoen zodat hij goed kan luchten of drogen.

Reebok Work staat voor veiligheidsschoenen met een atletisch design. Moderne uitstraling, een licht gewicht en superieur comfort zijn belangrijker dan ooit. Logisch dat innovaties uit de sportwereld steeds vaker worden toegepast in deze schoencategorie. Het resulteert in werkschoenen met een optimale balans in veiligheid en comfort waarmee je elke dag in topvorm naar je werk gaat.

Informatie
Reebok Inspire IB4132 is verkrijgbaar in de maten 37 t/m 47. Voor dealers, ga naar www.reebokworkbyallshoes.nl. Adviesprijs inclusief BTW € 164,95.

Over Reebok Work
Reebok biedt innovatieve producten die je ondersteunen bij het behalen van al je sportieve doelen. Die je aanmoedigen om fit te zijn en je goed te voelen. Reebok Work inspireert en stimuleert je om elke dag in topvorm aan het werk te gaan.

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.