Vederlicht werkshirt met reflecterende details

Het Carhartt Force Lightweight T-shirt is vederlicht. En oersterk, zoals je van Carhartt gewend bent. Het werkshirt is superluchtig, dus erg aangenaam als het kwik stijgt. Ben je vóór zonsopgang of ’s avonds laat aan het werk: reflecterende details zorgen voor extra zichtbaarheid in het donker.

Het Lightweight T-shirt met korte mouwen is gemaakt voor de meest uitdagende klussen, droogt snel en heeft veel stretch. De FastDry™-technologie voert vocht af en bestrijdt geurtjes dankzij de antibacteriële afwerking. Informatie: www.carhartt.com.

Het werkshirt heeft korte raglanmouwen, gladde flatlock naden en een langere zoom aan de achterzijde. Ook na vele wasbeurten behoudt het zijn pasvorm. Ideaal voor agrariërs, chauffeurs, bouwvakkers, installateurs en magazijnmedewerkers. Ofwel, voor alle harde werkers onder de zon.

Informatie
Het Carhartt Force Relaxed Fit Lightweight Short Sleeve T-Shirt is verkrijgbaar in meerdere kleuren bij groothandels in werkkleding en bouwmaterialen en in webshops. Adviesprijs vanaf € 29,99. Ga voor meer informatie naar www.carhartt.com.

 

Over Carhartt
Carhartt is het authentieke merk in werkkleding dat in 1889 is opgericht in Detroit, Michigan in de VS. Al meer dan 130 jaar lang staat Carhartt bekend om zijn robuuste constructies, innovatieve ontwerpen, uitzonderlijke kwaliteitsnormen, bestendigheid en comfort. Carhartt werkkleding is een legende geworden onder ervaren vakmensen en ambachtslieden. 

De eerste producten van Carhartt waren overalls van duck- en denimstoffen. Vanuit het overweldigende succes werd steeds meer werkkleding ontworpen met premium stoffen, comfortabele pasvormen en details zoals drievoudig gestikte hoofdnaden en royale, functionele zakken.

Carhartt is er trots op dat ze harde werkers helpt en beschermt in sectoren als bouw, techniek, industrie, transport en productie, inclusief agrariërs en outdoor-liefhebbers. Het merk wordt vanuit Carhartt Europe BV in Amsterdam naar de arbeiders in Europa gebracht. Wereldwijd biedt Carhartt werk aan meer dan 5000 hardwerkende medewerkers.

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.