Thule lanceert de Thule Allax hondenbench

Maak kennis met Thule Allax, een slim ontworpen hondenbench die zelfs de zwaarste crashtests doorstaat. Het kenmerkende ontwerp van Thule, in combinatie met een grondig marktonderzoek, maakt van de Thule Allax een stijlvolle, veilige en gebruiksvriendelijke oplossing voor actieve hondenbaasjes.

Veiligheid staat altijd voorop

Bij de ontwikkeling van de veiligste hondenbench op de markt, heeft het Thule team gebruik gemaakt van hoogwaardige in-house crashtest faciliteiten.
”De Thule Allax hondenbench werd uitgebreid getest in realistische scenario’s, zoals botsingen langs achter en frontaal,” aldus Louise Melin, Product Manager bij Thule Group.

“Onze innovatieve ’kreukelzone’, is uniek en zorgt ervoor dat de bench gecontroleerd samengedrukt wordt bij een botsing langs achter. Hierdoor wordt het risico op letsel voor passagiers op de achterbank minimaal en blijft de veiligheid van de hond gewaarborgd” concludeert Louise Melin.

Gemakkelijk te kiezen en eenvoudig in gebruik

Thule Allax zal verkrijgbaar zijn in tien verschillende maten zodat ieder hondenbaasje een bench vindt die bij zijn of haar auto past en voldoende ruimte biedt voor de hond om rechtop te staan en rond te draaien. Op thule.com komt een Fit Assistent om de juiste maat te vinden.

Thule Allax heeft, naast een snelle en eenvoudige eerste montage, nog een aantal slimme kenmerken die de consumenten van Thule inmiddels verwachten van het merk.
Denk hierbij aan het soepel openen en sluiten van de deur, de mogelijkheid om de diepte van de bench aan te passen en een raam waardoor u steeds zicht hebt op uw trouwe viervoeter.

De nieuwe Thule Allax wordt in november 2023 gelanceerd en zal verkrijgbaar zijn in tien verschillende versies, variërend in prijs van €549,95 (XS) tot €799,95 (XXL).

Het bericht Thule lanceert de Thule Allax hondenbench verscheen eerst op Productnieuws.nl.

Categorieën:

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.