Test nu zelf de enige snoerloze steelstofzuiger met zelfsluitende zak

Snoerloos stofzuigen geeft veel gemak. En als je het stofreservoir kunt legen zonder stofwolk is dat al helemaal ideaal. Dat kan met de Swirl® Quinyo®, de enige snoerloze stofzuiger met zelfsluitende zak. Je leegt het stofreservoir zonder dat er stof vrijkomt zodat je huis ook na het stofzuigen hygiënisch schoon en fris blijft. Je kunt de Swirl® Quinyo® nu voor 30 dagen testen.

De slimme stofzuigerzak, Swirl® EasyBag®, vangt al het stof op en sluit zichzelf als je de stofzuigerzak verwijdert. Je hoeft de zak niet met je hand aan te raken: je trekt in één beweging het hendeltje omhoog en deponeert de gesloten zak in de afvalbak. Hygiëne staat voorop.

Maximale zuigkracht
De Swirl® Quinyo® kan in één klik worden omgebouwd van steelstofzuiger naar handstofzuiger. Ook de accessoires kunnen gemakkelijk worden verwisseld. De krachtige elektronische motor biedt maximale zuigkracht en is ook nog eens erg stil.

Een ander groot voordeel is de verwisselbare accu. Een lege accu vervang je met één klik voor een volle. Dankzij intelligent laadbeheer kun je beide accu’s opladen in het wandlaadstation, waarbij prioriteit wordt gegeven aan de accu die in de stofzuiger zit. Hiermee kun je het apparaat tot 60 minuten in de krachtige standaard werkstand gebruiken. Zo houd je je huis makkelijk schoon, van onder tot boven.

Informatie
De Swirl® Quinyo® is verkrijgbaar bij elektrospeciaalzaken en webshops. Inclusief 1 jaar gratis EasyBags®.   Ga naarwww.swirl.nl voor meer informatie. Adviesprijs vanaf € 449.

Categorieën:

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.