Sony’s nieuwe compacte draadloze luidspreker SRS-XB100 is nu verkrijgbaar

Vanaf vandaag is onze nieuwste draagbare speaker, de SRS-XB100 verkrijgbaar in heel Europa. De SRS-XB100 biedt krachtig, helder geluid in een draagbare behuizing. Als je houdt van goede muziek en luisteren met vrienden, dan is de SRS-XB100 perfect voor jou.

Neem krachtig geluid overal mee naartoe

De SRS-XB100-luidspreker is alles wat je nodig hebt voor een leven onderweg. Hij bevat een passieve radiator voor een krachtig geluid en een excentrisch diafragma voor helder geluid, zelfs bij hoge volumes. Laat je niet misleiden door zijn compacte vorm, deze kleine luidspreker heeft een indrukwekkend breed spreidend geluid. De DSP-technologie van de Sound Diffusion Processor breidt het geluid in elke ruimte uit. ​

Laat niets je tegenhouden

Je kunt langer van je muziek genieten, want de XB100 heeft een batterijlevensduur tot 16 uur, is water- en stofdicht met een IP67-classificatie en wordt geleverd met een duurzame buitenkant en een handige band, zodat hij perfect is voor onderweg. Of je nu thuis bent of onderweg, met de ingebouwde microfoon kun je handsfree bellen via je speaker. En je kunt rekenen op betere, duidelijkere gesprekken met Echo Cancelling, waardoor twee mensen tegelijkertijd kunnen praten zonder dat ze worden onderbroken. ​

Milieuvriendelijk

Sony’s producten streven niet alleen geluidskwaliteit na, maar houden ook rekening met het milieu. De behuizing en de draagband van de SRS-XB100 zijn gedeeltelijk gemaakt van gerecycled plastic3 voor de behuizing en de draagband. Er worden geen kunststoffen gebruikt in het verpakkingsmateriaal van de SRS-XB100. Dit geeft aan hoe Sony ernaar streeft om de impact van onze producten op het milieu te beperken.

Prijzen en beschikbaarheid ​

De SRS-XB100 is vanaf augustus verkrijgbaar voor €65,-

Het bericht Sony’s nieuwe compacte draadloze luidspreker SRS-XB100 is nu verkrijgbaar verscheen eerst op Productnieuws.nl.

Categorieën:

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.