Snelle, kleurrijke make-over van je slaapkamer

De nieuwe voorjaarskleuren van MOOD!T bedlinnen zorgen voor een heerlijk lentegevoel in je slaapkamer. Het merk is ook nog eens heel betaalbaar: zit je bedlinnen in de was, dan heb je altijd weer nieuwe mix & match combinaties achter de hand. Voor een snelle, kleurrijke make-over van je slaapkamer. 

Nieuw is het unikleur-dekbedovertrek Vieux-rose. Het kleurt je slaapkamer zacht in de avond, als je moe en voldaan gaat slapen, en is sprankelend in de ochtend, vol vrolijkheid en energie. In totaal zijn er dit seizoen 5 nieuwe, trendy overtrekdesigns: een divers palet met bloemen, ruiten, lijnen en andere eigentijdse motieven.

Made in Green-label van Oekotex
Alle MOOD!T producten hebben een Made in Green-label van Oekotex. Dit is een traceerbaar productlabel voor alle soorten textielproducten die zijn vervaardigd in milieuvriendelijke fabrieken onder veilige en sociaal verantwoorde arbeidsomstandigheden. Het verzekert de consument tevens dat het product is gemaakt van materialen die op schadelijke stoffen zijn getest.

De MOOD!T collecties zijn trendy, kleurrijk en sfeervol, en onderling zeer vlot wissel- en combineerbaar. De kwaliteit van het bedlinnen is uitmuntend. Kies één of meerdere kleuren of dessins en geniet elke week van een wereld vol nieuwe mogelijkheden.

Informatie
MOOD!T dekbedovertrekken zijn verkrijgbaar vanaf € 59,95. Ga voor meer informatie naar: www.moodithome.com.

Categorieën:

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.