Snel warme voeten aan de waterkant

‘Denkend aan Holland, zie ik brede rivieren, traag door oneindig laagland gaan,’ zo verwoordde dichter Hendrik Marsman ooit zijn liefde voor Nederland, waterland. Met de boot, hengel, hond of surfplank: we zijn graag bij water in de buurt. In de frisse lente is het dan fijn om buitensloffen van Glerups bij je te hebben. Je voeten zijn snel warm en dankzij de rubberen zolen blijven ze droog.

Glerups pantoffels worden met zorg voor dier, mens en natuur gemaakt, van 100% natuurlijke wol. Dankzij de speciale wolmix van Deense Gotland schapen en Nieuw-Zeelandse Merino schapen zijn de sloffen kriebelvrij en heel duurzaam. Ga voor meer informatie naar: www.binorm.nl/glerups.

Natuurrubberen zolen
Het vilt wordt volgens een speciaal procedé gemaakt en is stevig, soepel en lekker zacht op de huid. Het heeft een formidabel warmte- en vochtregulerend vermogen. Draag ze met blote voeten dan geniet je optimaal van alle positieve eigenschappen van wol.

Glerups pantoffels sluiten mooi aan om je voet en zitten erg comfortabel. De dubbele laag vilt in het voetbed zorgt voor een veerkrachtige tred. Ze zijn verkrijgbaar als slipper, laars of schoen, in veel mooie kleuren. En de sloffen zijn uniseks, dus geschikt voor iedereen.

Informatie
Glerups sloffen met rubberen zool zijn in Nederland en België verkrijgbaar via www.binorm.nl/glerups. In veel mooie kleuren. Winkeladviesprijs vanaf € 90.

Over Glerups
In 1993 maakte Nanny Glerup als hobby voor het eerst een paar vilten laarzen met wol van haar eigen Gotland pelsschapen. Gewoon omdat ze voor haar eigen inkomsten wilde zorgen en breien niet leuk vond. Haar familie en vrienden waren razend enthousiast en al snel startte ze een kleinschalige productie. 

Vilten is het langdurig in elkaar wrijven van wolharen met behulp van water en zeep. Het uitgangspunt van de familie Glerups is dat ze een zo puur mogelijk product wil maken. Glerups heeft hiervoor contractuele afspraken met schapenboeren over het welzijn van de dieren. Verder wordt de wol met natuurlijke kleurstoffen geverfd en wordt de leren zool plantaardig gelooid.

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.