Snel schoon met mobiele drukreiniger

De nieuwe GARDENA drukreiniger AquaClean met accu is de mobiele oplossing voor schoonmaak rond het huis. Het apparaat met krachtige waterstraal is ideaal voor het reinigen van terrassen en balkons, tuinmeubelen, fietsen, auto’s, boten of kliko’s. Je hebt geen beperking van een elektriciteitssnoer. Bovendien hoef je de nieuwe drukreiniger niet per se aan te sluiten op een buitenkraan… de AquaClean kan ook water onttrekken uit een reservoir. De mobiele reiniger van GARDENA biedt daarmee optimale bewegingsvrijheid. De AquaClean werkt op een krachtige 18V Power for All-accu die gebruikt kan worden op meer dan 70 verschillende producten van GARDENA en een andere merken zoals Bosch.

Instellen
De drukreiniger is eenvoudig te bedienen en heeft een maximale druk van 24 bar. Dat is ongeveer 10 tot 12 keer sterker dan de reguliere kraandruk. Doordat je de druk kunt verlagen naar 9 of 14 bar is de AquaClean ook geschikt voor gevoelige materialen en oppervlakken. Er zijn drie verschillende spuitmondstukken en verschillende accessoires zoals een schuimsproeier. Daarmee kun je de juiste hoeveelheid reinigingsmiddel toevoegen. De opvouwbare watertank (20 liter) is ideaal voor gebruik onderweg. Na een rit door de bossen kun je bijvoorbeeld vuil van de mountainbike verwijderen voordat je ‘m weer in de auto laadt. Ook op een boot kan het apparaat moeiteloos worden gebruikt. Dankzij de 6 meter lange aanzuigslang wordt het water direct uit het kanaal, het meer of de rivier gezogen.

Power for All-accu
De 18V-accu van de AquaClean behoort tot het Power for All-systeem. Dat betekent dat je de accu kunt gebruiken voor alle andere apparaten die tot hetzelfde systeem van Bosch en GARDENA behoren. Bijvoorbeeld boormachines, heggenscharen, grasmaaiers, bladblazers en grastrimmers. Maak je al gebruik van een Power for All-accu? Dan kun je het gereedschap zonder accu aanschaffen. Je herkent de gereedschappen aan het Power for All-logo.

Verkoopinformatie
De AquaClean drukreiniger is verkrijgbaar via tuincentra, dhz-markten en webshops voor € 157,59 (zonder accu) en € 218,59 (inclusief accu en lader). Kijk voor meer informatie op www.gardena.com.

Het bericht Snel schoon met mobiele drukreiniger verscheen eerst op Productnieuws.nl.

Categorieën:

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.