Regenton voor een watervriendelijke tuin

Een regenton is onmisbaar in een watervriendelijke tuin. Daarom heeft Capi een moderne, lichtgewicht regenton ontwikkeld met een inhoud van 130 liter. Daarmee geef je planten zacht regenwater dat ze liever hebben dan kalkrijk leidingwater. Handig: de regenton is voorzien van een metalen kraan met tuinslangaansluiting. Informatie: www.capi-europe.com.

Het klimaat verandert en het weer wordt extremer met alle nadelige gevolgen van dien. Hevige regenval wordt afgewisseld met langere periodes van hitte en droogte. Dan is het goed om regenwater op te vangen om je planten te voorzien van regenwater. Het is gratis, dus geld dat je uitgeeft aan een regenton verdien je vanzelf weer terug.

Zo draag je bij aan de biodiversiteit
Gemiddeld verbruiken we 120 liter drinkwater per persoon per dag en in warme periodes stijgt dit door tot wel 150 liter. Daarvan stroomt veel de tuin in. Met de Capi regenton kan je deze hoeveelheid aardig terugdringen. Het is een functionele, mooie ton voor in je tuin en onmisbaar voor gezonde planten. Met een groene tuin draag je ook bij aan de biodiversiteit.

Trouwens, je ramen en auto wassen met water uit een regenton is ook een goed idee. Regenwater geeft geen namelijk kalkstrepen op je raam. De regenton sluit je makkelijk aan op een regenpijp en tuinslang. Het ingebouwde bladfilter zorgt ervoor dat hij niet verstopt raakt.

De regentonnen van Capi zijn 100% recyclebaar en verkrijgbaar met een Rib-structuur in diverse kleuren. Inclusief plantenbak bovenop. Ze zijn zeer stevig en weerbestendig en hebben daarom een levenslange garantie. De accessoires van de regenton hebben een garantie van 5 jaar. De regentonnen zijn verkrijgbaar in een 130L en 250L versie. Komend seizoen lanceert Capi ook een 400L versie.

Informatie
Capi Rain Barrels zijn verkrijgbaar bij tuincentra en webshops. Consumentenadviesprijs vanaf € 349. Ga voor meer informatie naar www.capi-europe.com.

 

Capi Europe – Grow a greener life
Het verhaal over Capi-Europe begint in 1997. De afgelopen 25 jaar hebben de potten en plantenbakken van dit Brabantse bedrijf een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Inmiddels staat Capi bekend om haar smaakvolle lichtgewicht potten- en plantenbakkencollectie, met als hoogtepunt de volledig in Nederland geproduceerde Made in Holland-collectie. De productie in Nederland is volledig CO2 neutraal. 

Grow a greener life is inmiddels meer dan een bedrijfsmissie. Het staat voor een way of life waarbij we onze eigen troep opruimen, zorgen voor de aarde en een schonere planeet achterlaten voor onze kinderen. En omdat duurzaam ook mooi mag zijn, is ieder Capi-product een aanwinst voor je interieur.

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.