Regenton in je tuin

De komende jaren lijken de zomers heter en droger te worden en worden deze afgewisseld met fikse regenbuien. Handig dus om dat regenwater op te vangen voor later gebruik. De design-regentonnen van Capi zijn daarvoor ideaal. Ze zijn licht van gewicht en voor iedere tuin is er een passend formaat. 

Regenwater is goed voor je planten, het milieu en je portemonnee. Niet alleen je tuin is er goed mee: met regenwater kun je ook perfect ramen en je auto wassen, zonder kalkstrepen. Door regenwater op te vangen bespaar je niet alleen geld, maar minimaliseer je ook de druk op de lokale watervoorziening.

Plantenbak boven op de regenton
Je sluit regentonnen van Capi makkelijk aan op een regenpijp en tuinslang. Het kraantje zit op de juiste hoogte om er een emmer of gieter onder te plaatsen. Het ingebouwde bladfilter zorgt ervoor dat hij niet verstopt raakt door vallende bladeren. Boven op de regenton vind je een geïntegreerde plantenbak, voor extra groen in je tuin.

Of je nu een kleine tuin of grotere buitenruimte hebt, voor elke behoefte is er een regenton. Ze zijn verkrijgbaar in varianten van 130L tot 400L, in meerdere designs en 2 esthetische texturen: Rib en Groove.

De regentonnen zijn erg stevig en weersbestendig en hebben daarom een levenslange garantie. Ook zijn ze 100% recyclebaar. Nog een pluspunt: de Capi regentonnen matchen qua kleur en structuur mooi met de potten van het merk, waardoor je mooie sets kunt maken.

Informatie
Ga voor meer informatie naar www.capi-europe.com. Capi Regentonnen zijn verkrijgbaar bij tuincentra en webshops vanaf € 349.

Categorieën:

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.