Razer richt zich met nieuwe Viper V2 Pro op e-sporters

Razer, het toonaangevende lifestylemerk voor gamers, introduceert de Viper V2 Pro. Dit is een lichte draadloze gaming-muis met geavanceerde technologieën die in samenwerking met e-sporters is ontworpen. De Viper V2 Pro is ruim 20% lichter dan de Viper Ultimate en legt de lat hoger met vernieuwde switches, een betere batterijduur en de nieuwe Focus Pro 30K Optical Sensor.


Sneller. Lichter. Sterker.

“We hebben goed gekeken naar elke gram van de Viper V2 Pro om er zeker van te zijn dat een lager gewicht niet ten koste gaat van andere functies”, aldus Chris Mitchell, hoofd van Razers afdeling voor pc-gaming. “Het gaat ons er niet alleen om het gewicht van de muis te verlagen. Zowel e-sporters als de community in het algemeen hebben met hun feedback een belangrijke rol gespeeld bij de ontwikkeling van de Viper V2 Pro. Of het nu ging om verbeteringen aan de switches en de sensor of om iets simpels als het optimaliseren van de zijknoppen.”

 

“Ik geloof dat deze muis voor mij is gemaakt”, zegt Jimmy “Marved” Nguyen, professioneel VALORANT-speler voor OpTic Gaming. “De vorm en het gewicht liggen perfect in de hand en de muis voelt als een natuurlijke verlenging van mijn lichaam. Ik heb nog nooit zoiets gevoeld.”

 

Met een prototype van de nieuwe Viper heeft Marved onlangs het record van de meeste kills tijdens de 2022 VALORANT Champions Tour (VCT) gezet met 35 kills. Bovendien werd hij verkozen tot MVP van de Grand Finals. OpTic Gaming behaalde de eerste plek van het toernooi, waardoor de nieuwe Viper al voor zijn debuut deel uitmaakt van de VALORANT-geschiedenis.

 

Topprestaties binnen handbereik

De Viper V2 Pro is voorzien van de nieuwe Focus Pro 30K Optical Sensor van Razer met een resolutienauwkeurigheid van 99,8%. Deze krachtige sensor is uitgerust met AI-functionaliteit zoals Smart Tracking, Motion Sync en Asymmetric Cut-off voor de beste prestaties. De Asymmetric Cut-off-functie is geoptimaliseerd en ondersteunt nu tot 26 hoogte-instellingen in vergelijking met 3 in de vorige versie. Deze uitgebreide aanpassingsmogelijkheden bieden gebruikers de kans om een lift-off en landingsafstand in te stellen die bij hun speelstijl past.

Met een meer tactiel gevoel en een nog langerelevensduur is de Viper V2 Pro voorzien van de nieuwe Razer Optical Mouse Switches Gen-3. Deze voorkomen dubbelklikken en hebben geen debounce vertraging. Deze nieuwe switches hebben een levensduur tot wel 90 miljoen muisklikken, 25% meer dan de vorige generatie switches.

Voor de pro’s

“De Viper V2 Pro is samen met de beste spelers ter wereld ontwikkeld, met als doel hen in staat te stellen hun prestaties te verbeteren”, aldus Flo Gutierrez, Director of Global Esports bij Razer. “We hebben feedback van onze spelers verzameld tijdens de ontwikkeling van de muis en keer op keer hoorden we dat gewicht, sensoren en switches het belangrijkst waren. We hebben ons op alle drie aspecten gericht en het resultaat spreekt eigenlijk voor zich: test hem en je laat hem nooit meer los.”

 

Elk aspect van een gaming-muis is belangrijk voor e-sporters, zelfs de aanpassingsmogelijkheden. De Viper V2 Pro kan worden opgeladen via een USB-C aansluiting en is voorzien van een DPI-knop aan de onderkant om zo de gevoeligheid aan te passen zonder de software te hoeven gebruiken. De Viper V2 Pro wordt geleverd met extra griptape, een Razer Speedflex-oplaadkabel en een 2,4 GHz HyperSpeed USB dongle. De Viper V2 Pro is verkrijgbaar in zowel zwart als wit. 

 

Prijs 

€159.99 

Het bericht Razer richt zich met nieuwe Viper V2 Pro op e-sporters verscheen eerst op Productnieuws.nl.

Categorieën:

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.